Ryan Braun, som tidigare har varit avstängd för att ha tagit otillåtna substanser.
1 av 3
Ryan Braun, som tidigare har varit avstängd för att ha tagit otillåtna substanser. - Foto: TT/AP
Jean Segura.
2 av 3
Jean Segura. - Foto: TT/AP
De två lagkamraterna i ett fredligare sammanhang.
3 av 3
De två lagkamraterna i ett fredligare sammanhang. - Foto: TT/AP

Här slår han sin lagkamrat i huvudet med ett basebollträ

Ryan Braun värmde upp genom att svinga sitt slagträ vid spelarbänken. Oturligt nog råkade han träffa sin lagkamrat som fick sys och blir borta från spel i några dagar.


Det här kan tillhöra en av de märkligaste idrottsskadorna någonsin.

Basebollspelaren Ryan Braun värmde upp vid spelarbänken genom att svinga sitt slagträ. Vad han inte såg var att lagkamraten Jean Segura gick precis bakom honom just då.

Fick sy

Han råkade träffa sin Milwaukee Brewers-lagkamrat i huvudet så illa att hjälmen for av och Segura fick ledas ut i omklädningsrummet. Han drabbades inte av någon hjärnskakning, men fick sys ihop och kunde inte återvända till matchen. Dessutom blir han borta från spel i några dagar.

– Man vill aldrig se något sådant. Det krossar ens hjärta litegrann. Uppenbarligen är det aldrig medvetet gjort, men när man är involverad i en situation som den här sätter det perspektiv på livet. Tack gode gud att han är okej. Det kunde ha varit mycket värre, sa Braun till reportrar efter matchen, enligt ESPN.

Riktade hård kritik

I ett basebollprogram på ESPN riktade den förre Major League Baseball-spelaren Eduardo Perez hård kritik mot Braun som hade varit ouppmärksam.

– Två saker, svinga inte slagträt i klubbhuset och svinga det inte vid bänken. Överraskande nog var det en veteran som gjorde det, säger han.

Se den märkliga och onödiga skadan.


USA
/
mlb
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!