Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hammarby klara för Allsvenskan – då bryter han ihop totalt

- 03/11/2014, 11:56
1 av 3

Youtube

2 av 3

Youtube

3 av 3

Youtube

Den här killen älskar Bajen. Väldigt, väldigt mycket...

En Youtube-video som börjat spridas visar hur smålänningen Andreas "Gepan" Gustavsson, 32, bryter ihop fullständigt när det står klart att Hammarby kommer att spela i Allsvenskan nästa år. "Gepan" blir väldigt känslosam och börjar gråta efter att Hammarby gjort 3-0 mot Jönköpings Södra. Nu, dagen efter, berättar han om känslosvallet. 

– Det känns helt jävla underbart, man fattar det inte, säger "Gepan", som fortfarande är helt tagen av glädje, till Nyheter24.

Pendlar mellan Kalmar och Stockholm

"Gepan" har haft Bajen i sitt hjärta sen han var tolv då han såg Hammarby vinna mot Kalmar FF på Fredriksskans. Sedan dess har han varit en flitig besökare på Hammarbys hemmamatcher och till och med haft säsongskort några år, trots avståndet. 

Tog ledigt

– Jag har funderat på att flytta upp några gånger, men det har inte riktigt funkat med jobb och så, säger "Gepan", och berättar att han i dag tagit ledigt från jobbet som taxichaffuör för att vara hemma och varva ned.

– Ja, det hade nog inte blivit mycket gjort i dag, skrattar "Gepan". 

Se "Gepans" fantastiska reaktion här: 


Är du också glad över att Hammarby gått upp?