Hur coolt?
1 av 9
Hur coolt? - Foto: Bildbyrån
Okej, vi börjar med David Beckham. Inte nog med att han är en av Englands största genom tiderna, han är supertät, har bra gener och är typ omtyckt av alla.
2 av 9
Okej, vi börjar med David Beckham. Inte nog med att han är en av Englands största genom tiderna, han är supertät, har bra gener och är typ omtyckt av alla. - Foto: Bildbyrån
Och på tal om bra gener: Henrik Lundqvist. Du hade kallats för "Lil King" efter "King Hank", du hade vuxit upp i New York och du hade blivit snyggt klädd från två års ålder. Du hade säkert blivit en grym hockeyspelar också om du velat.
3 av 9
Och på tal om bra gener: Henrik Lundqvist. Du hade kallats för "Lil King" efter "King Hank", du hade vuxit upp i New York och du hade blivit snyggt klädd från två års ålder. Du hade säkert blivit en grym hockeyspelar också om du velat. - Foto: Bildbyrån
Drömfarsa nummer tre: Leo Messi. Du hade fått hänga med på prisutdelningar av fotbollens allra största priser och träffa några av världens största fotbollsspelare. Du hade säkert inte behövt betala för en tapas i hela Barcelona heller.
4 av 9
Drömfarsa nummer tre: Leo Messi. Du hade fått hänga med på prisutdelningar av fotbollens allra största priser och träffa några av världens största fotbollsspelare. Du hade säkert inte behövt betala för en tapas i hela Barcelona heller. - Foto: Bildbyrån
Frågan är om några fans gillar någon mer än vad Liverpools fans gillar Steven Gerrard. Inte nog med att han är en legendar i Liverpool och det engelska landslaget, han verkar ju supermysig också! Men Premier League-bucklan får du vinna själv.
5 av 9
Frågan är om några fans gillar någon mer än vad Liverpools fans gillar Steven Gerrard. Inte nog med att han är en legendar i Liverpool och det engelska landslaget, han verkar ju supermysig också! Men Premier League-bucklan får du vinna själv. - Foto: Bildbyrån
Glenn Hysén! Alla i Göteborg älskar Glenn Hysén och han kan säkert ta med dig in på Liverpools matcher gratis. Plus han älskar tecknade filmer och att dra göteborgsskämt. Ha d gott.
6 av 9
Glenn Hysén! Alla i Göteborg älskar Glenn Hysén och han kan säkert ta med dig in på Liverpools matcher gratis. Plus han älskar tecknade filmer och att dra göteborgsskämt. Ha d gott. - Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic. Han älskar att spela tv-spel, kan lära dig att spela fotboll och taekwondo, och är tät som fan. Du kommer säkert bli lång också. Nice!
7 av 9
Zlatan Ibrahimovic. Han älskar att spela tv-spel, kan lära dig att spela fotboll och taekwondo, och är tät som fan. Du kommer säkert bli lång också. Nice! - Foto: Bildbyrån
Cristiano Ronaldo. En av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna som också verkar vara en supersnäll kille. Han skulle lära dig att jobba hårt, donera blod ibland, äta bra och att satsa på det du älskar.
8 av 9
Cristiano Ronaldo. En av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna som också verkar vara en supersnäll kille. Han skulle lära dig att jobba hårt, donera blod ibland, äta bra och att satsa på det du älskar. - Foto: Bildbyrån
Henke Larsson. Hjälte från VM-94, legendar i Celtic, superpoppis i Manchester United och Barcelona, och bangar inte på att spela bandy med dig. Och skulle du spela i ett lag han tränar hade du fått en plats i startelvan. Woho!
9 av 9
Henke Larsson. Hjälte från VM-94, legendar i Celtic, superpoppis i Manchester United och Barcelona, och bangar inte på att spela bandy med dig. Och skulle du spela i ett lag han tränar hade du fått en plats i startelvan. Woho! - Foto: Bildbyrån

9 sportfarsor du önskar att du hade

Du kanske har en riktigt bra farsa, men vore det inte coolt att ha en far som är en Liverpool-legend? Eller en hjälte från VM-94? Jo!!


Att vissa farsor är coolare än andra är ingen hemlighet, och att vara en cool pappa betyder inte att man är en bra pappa. Men hur coolt vore det inte att ha någon av dessa nio som farsa?

Ganska jäkla coolt.

Tänk att ha en pappa som har vunnit Champions League, vunnit pris som världens bästa fotbollsspelare eller är en legendar i sin hemstad.

Kolla drömfarsorna i bildspelet ovan.

Och glöm nu inte att gratta din pappa på fars dag.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en cool farsa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

2 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

2 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.

Löftet till Bergvall: "Ska finnas där för honom"

idag 06:32
Tolv allsvenska matcher och en cupfinal mot Malmö FF återstår av tiden i Djurgården. Sedan bär det av till London och Tottenham för Lucas Bergvall, 18. Där ställer sig gärna Dejan Kulusevski i välkomstkommittén. Jag har aldrig haft en svensk lagkamrat så det ska bli otroligt kul att vara där och finnas för honom, säger han.