TV: Next in Football: Deltagarna rycker allsvenska stjärnor i mixade zonen

- 07/06/2016, 11:47

Det tredje avsnittet av reportertävlingen Next in Football ska deltagarna rycka åt sig allsvenska stjärnor i den mixade zonen på Tele2 Arena och göra intervjuer.

I Next in Football tävlar deltagarna om att få åka med Nyheter24:s sportredaktion till Frankrike som fotbollsreporter för EM i sommar. Första gallringen är avklarad och tävlingen kulminerar nu i finalfasen: En webbtv-serie med fyra finalavsnitt där deltagarna utsätts för tuffa prövningar. I juryn ser vi Patrik Ekwall, Jesper Hussfelt och Elena Lövholm, och segraren får i slutändan åka med Nyheter24:s team och bevaka fotbolls-EM i Frankrike.

I de tre första episoderna går en person vidare per omgång, vilket ger tre finalister i sista avsnittet där det avgörs vem som blir nästa stora stjärna inom sportjournalistiken – "Next in Football".

Drömmen – verklig eller krossad

Deltagarna har blandad erfarenhet av att stå framför kameran, men alla har de två saker gemensamt: Ett brinnande intresse för fotboll och en dröm om att få rapportera från ett stort mästerskap.

I det tredje avsnittet följer vi tre nervösa, spända och laddade deltagare på plats från Tele2 Arena – där de inför SVT:s Elena Lövholm ska intervjua spelare i mixade zonen efter matchen mellan Hammarby och Malmö.

Alla vill åt den stora finalplatsen. Bara en tar den.

Här är avsnitt 1:

Här är avsnitt 2:

Gick rätt person till final?