Final i Next in Football – Ravelli gästar när finalisterna håller studioprogram

Det är dags för final i reportertävlingen Next in Football. Över 350 deltagare har blivit tre finalister, som nu sätts på prov när de ska hålla ett studioprogram med kända gäster.


I Next in Football tävlar deltagarna om att få åka med Nyheter24:s sportredaktion till Frankrike som fotbollsreporter för EM i sommar. Första gallringen är avklarad och tävlingen kulminerar nu i finalfasen: En webbtv-serie med fyra finalavsnitt där deltagarna utsätts för tuffa prövningar. I juryn ser vi Patrik Ekwall, Jesper Hussfelt och Elena Lövholm, och segraren får i slutändan åka med Nyheter24:s team och bevaka fotbolls-EM i Frankrike.

I de tre första episoderna går en person vidare per omgång, vilket ger tre finalister i sista avsnittet där det avgörs vem som blir nästa stora stjärna inom sportjournalistiken – "Next in Football".

Drömmen – verklig eller krossad

Deltagarna har blandad erfarenhet av att stå framför kameran, men alla har de två saker gemensamt: Ett brinnande intresse för fotboll och en dröm om att få rapportera från ett stort mästerskap.

Efter tre rafflande semifinaler är det nu dags för avgörandet. Carl Bengtsson, Josip Ladan och Emil Tidlund – är finalisterna som gör upp – men bara en kan vinna. Utmaningen i finalen är att hålla ett studioprogram, där jurymedlemmarna samt VM 94-legendaren Thomas Ravelli är gäster.

Här är avsnitt 1:

Här är avsnitt 2:

Här är avsnitt 3:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vann rätt person?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kittel vinner världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.