Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Romas fd vice ordförande om returen: "Nationell kris vid förlust"

- 13/11/2017, 18:12

TT

Nyheter24 ringde upp till presidenten av Venezia FC och fd vice ordförande för AS Roma, Joe Tacopina, för att kolla läget inför kvällens match.

Ikväll spelar Sverige och Italien den avgörande play-off matchen, i potten ligger den åtråvärda VM-biljetten till Ryssland, Nyheter24 ville därför prata med Romas fd vice ordförande, Joe Tacopina.

– Jag kan inte tänka mig ett världsmästerskap utan att Italien spelar i mästerskapet, det har nog aldrig skett i min tid, säger Tacopina och fortsätter.

– Medierna här nere verkar ändå ha en del förtroende inför kvällens match, trots att dem tidigare under kvalet har varit väldigt hårda mot Gian Piero Ventura och co, säger Tacopina.

Det har nog inte gått förbi någon nere i Italien att det är den avgörande matchen som står på agendan och skulle det bli förlust så kan det bli total katastrof i landet.

– Förlorar vi ikväll så hade det blivit en nationell kris, säger Presidenten.

Hör hela intervjun i spelaren ovan.