Stefan Billborn har inte hört något om Erkan Zengin skulle vara påväg till Hammarby.
I veckans första Studio Allsvenskan är Stefan Billborn, tränare i Hammarby gäst och han har inte hört något om att Erkan Zengin ska gå till bajen. Stämmer detta? - Foto: TT/Montage

Stefan Billborn: "Jag har inte hört någonting om Erkan Zengin"

Erkan Zengin ska ha varit nära att lämna Eskisehirspor innan vinterfönstret stängde i de stora europeiska ligorna men blev tillslut kvar. Fönstret i Sverige är fortfarande öppet och nu har Erkan ryktats till Hammarby. Men kommer han landa där?


Studio Allsvenskan är tillbaka med ett nytt avsnitt och denna veckan gästar Hammarbys nye tränare Stefan Billborn. Billborn som var assisterande förra året fick ta klivet upp som huvudtränare när Jacob Michelsen fick sparken i januari.

I veckans Studio Allsvenskan diskuteras flera ämnen däribland silly season och transferfönstret där Hammarby inte varit så aktiva. Det är inte heller konstigt att många supportrar i Hammarby börjat ställa frågor om potentiella nyförvärv efter att Hammarby förlorat med 4-1 mot IK Frej i helgen. Frej som förra året nästan åkte ur Superettan. 

Flera svenska klubbar har plockat hem spelare från Europa inför säsongen däribland IFK Norrköping som värvade Jordan Larsson och Simon Thern. Detta har fått Hammarby-fansen att börja drömma, där en värvning av Erkan Zengin antagligen skulle ligga högt upp på de flesta bajen-fansens önskelistor. 

Erkan Zegin som idag är 32 år gammal, spelar i den turkiska andraligan med Eskisehirspor. Men hur ser egentligen möjligheterna ut för en potentiell övergång till Hammarby inför säsongen 2018? Marcus Birro ställer frågan till Stefan Billborn i veckans Studio Allsvenskan.

Ett namn som har förekommit är Erkan Zengin vad händer där?

– Jag har inte hört någonting om Erkan Zengin kan jag säga helt ärligt. Så jag tror inte att det är aktuellt, säger Stefan Billborn i veckans Studio Allsvenskan. 

Panelen i Studio Allsvenskan fortsätter att pressa Stefan Billborn för att få ett svar och Billborn har en del intressanta vinklar på det hela. Se mer av vad Billborn har att säga om den potentiella värvningen av Erkan Zengin i spelaren ovan (lyssna cirka 20 minuter in i programmet).

Veckans Studio Allsvenskan leds av programledare Marcus Birro gäst är Hammarby tränaren Stefan Billborn och i soffan sitter sportreportrarna Philip De Giorgio och Konrad Blomström.

Studio Allsvenskan finns även som podcast!

Du kanske även vill läsa de här:

Så övertalade Norrköping Simon Thern och Jordan Larsson

Manager Jens Gustafsson: "Norrköpings vinterfönster är 5 plus"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Återvänder Erkan Zengin till Hammarby?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

1 timme sedan

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?