Söndag 18 Apr
Stockholm

Stefan Billborn: "Jag har inte hört någonting om Erkan Zengin"

Stefan Billborn har inte hört något om Erkan Zengin skulle vara påväg till Hammarby.
I veckans första Studio Allsvenskan är Stefan Billborn, tränare i Hammarby gäst och han har inte hört något om att Erkan Zengin ska gå till bajen. Stämmer detta?. Foto: TT/Montage

Erkan Zengin ska ha varit nära att lämna Eskisehirspor innan vinterfönstret stängde i de stora europeiska ligorna men blev tillslut kvar. Fönstret i Sverige är fortfarande öppet och nu har Erkan ryktats till Hammarby. Men kommer han landa där?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett nytt avsnitt och denna veckan gästar Hammarbys nye tränare Stefan Billborn. Billborn som var assisterande förra året fick ta klivet upp som huvudtränare när Jacob Michelsen fick sparken i januari.

I veckans Studio Allsvenskan diskuteras flera ämnen däribland silly season och transferfönstret där Hammarby inte varit så aktiva. Det är inte heller konstigt att många supportrar i Hammarby börjat ställa frågor om potentiella nyförvärv efter att Hammarby förlorat med 4-1 mot IK Frej i helgen. Frej som förra året nästan åkte ur Superettan. 

Flera svenska klubbar har plockat hem spelare från Europa inför säsongen däribland IFK Norrköping som värvade Jordan Larsson och Simon Thern. Detta har fått Hammarby-fansen att börja drömma, där en värvning av Erkan Zengin antagligen skulle ligga högt upp på de flesta bajen-fansens önskelistor. 

Erkan Zegin som idag är 32 år gammal, spelar i den turkiska andraligan med Eskisehirspor. Men hur ser egentligen möjligheterna ut för en potentiell övergång till Hammarby inför säsongen 2018? Marcus Birro ställer frågan till Stefan Billborn i veckans Studio Allsvenskan.

Ett namn som har förekommit är Erkan Zengin vad händer där?

– Jag har inte hört någonting om Erkan Zengin kan jag säga helt ärligt. Så jag tror inte att det är aktuellt, säger Stefan Billborn i veckans Studio Allsvenskan. 

Panelen i Studio Allsvenskan fortsätter att pressa Stefan Billborn för att få ett svar och Billborn har en del intressanta vinklar på det hela. Se mer av vad Billborn har att säga om den potentiella värvningen av Erkan Zengin i spelaren ovan (lyssna cirka 20 minuter in i programmet).

Veckans Studio Allsvenskan leds av programledare Marcus Birro gäst är Hammarby tränaren Stefan Billborn och i soffan sitter sportreportrarna Philip De Giorgio och Konrad Blomström.

Studio Allsvenskan finns även som podcast!

Du kanske även vill läsa de här:

Så övertalade Norrköping Simon Thern och Jordan Larsson

Manager Jens Gustafsson: "Norrköpings vinterfönster är 5 plus"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Återvänder Erkan Zengin till Hammarby?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela