Torsdag 11 Aug
Stockholm

Så ska David Fällman bli ny försvarsgeneral i Hammarby IF

Den nye mittbacken David Fällman kan bli Hammarbys nye försvarsgeneral
David Fällman anslöt nyligen till Hammarby. Kan det vara så att Fällman besitter de kvaliteterna som Hammarby har saknat?. Foto: TT/Montage

Den 16:e februari blev det klart att David Fällman skriver kontrakt med Hammarby IF. Fällman kommer närmst från Kina och Dalian Transcendence F.C. där han spenderade två säsonger. Nu är han redo för att bli profil i Hammarby.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Hammarby IF den 16:e februari gick ut med att man skriver ett treårskontrakt med mittbacken David Fällman var det nog många bajenfans som hurrade. 

Hammarby har varit lite i en försvarskris senaste tiden, speciellt med tanke på storförlusten mot IK Frej den 10:e februari. En match som Hammarby förlorade med siffrorna 4-1 på Vikingavallen i Täby. 

David som närmst kommer från den kinesiska andra divisionen, säger i veckans Studio Allsvenskan att han är redo för ett nytt äventyr i Hammarby och att han hoppas kunna bli en profil i laget. 

I tisdagsavsnittet av Studio Allsvenskan frågar sportreporter Philip De Giorgio, David om han är sugen på att göra samma resa som Magnus Eriksson som lämnade Djurgården för MLS efter förra säsongen. 

Lockar det att göra samma resa som Mange nu då? Alltså komma tillbaka till Allsvenskan prestera under en period och sen ta ytterligare ett kliv ut?

– Jag vet inte. Nej, konstigt nog nej. Nu är det mycket här och nu, men det som lockar är att bli en väldigt bra spelare i Hammarby och bli en stark karaktär där, för att förhoppningsvis göra mer än tre år i Hammarby. Idag är det det som lockar och idag är det det som är mitt mål, säger David Fällman i veckans Studio Allsvenskan.

Det återstår att se under den allsvenska säsongen, som startar den 1:e april när Hammarby möter Sirius hemma på Tele2 Arena, om David Fällman blommar ut som en profil i laget. 

I spelaren ovan kan du se hela avsnittet när David Fällman gästar Studio Allsvenskan.

Förutom gästen, David Fällman, så återfinns den ständige programledaren Marcus Birro i studion tillsammans med chefredaktör Henrik Eriksson och sportreporter Philip De Giorgio.

På torsdag är Studio Allsvenskan tillbaka med Sirius tränare Kim Bergstrand! Missa inte det.

Studio Allsvenskan finns även att lyssna på som podcast!

Lyssnar du hellre via Acast så finns den här!

Du kanske även är intresserad av:

Stefan Billborn: “Jag har inte hört någonting om Erkan Zengin”

Stefan Billborn: “Så ställer Hammarby upp 2018”

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är David Fällman en bra värvning för Bajen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.