Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här bryter Marcus Berg ut i tårar – får avbryta intervjun

Sport | 03/07/2018 19:38

Sveriges anfallsspelare Marcus Berg rörd och djupt tagen efter vinsten mot Schweiz, så pass tagen att han inte kunde hålla tillbaka tårarna. Han fick ta en paus i C More-intervjun.

Sverige vinner över Schweiz i åttondelsfinalmatchen i VM och tar sig i och med det vidare till kvartsfinalen. Marcus Berg startade matchen på topp tillsammans med anfallskollegan Ola Toivonen. Marcus hade mängder av lägen att göra mål i matchen men brände allt. 

Efteråt kunde ha i C Mores-intervju bara skaka på huvudet åt sin insats. 

– Det är helt sjukt. Förhoppningsvis har jag sparat mina mål. Vi skapar verkligen heta chanser, säger Marcus Berg till C More och fortsätter:

– Motståndarna ska göra en världsklassinsats för att slå oss. Det här går inte att beskriva. Det är helt sjukt. Det är svårt att hitta ord. Det är... svårt..

Under C Mores tv-intervjun som görs av Frida Nordstrand var den svenska spelaren djupt rörd. Ögonen tårades när han tänkte på händelserna från matchen och stöttningen från fansen och familjen. Han blev så känslosam att han började gråta glädjetårar. 

– Vilka fans vi har, alltså. Man tänker på fansen. Man tänker på sin familj. Man tänker på alla som stöttar oss, alla som vill att det ska gå bra, sa Berg som samtidigt blev tvungen att ta en paus i intervjun med ordet: 

– Förlåt...

Vilka Sverige får möta i kvartsfinalen avgörs i matchen mellan England och Colombia som spelas ikväll klockan 20:00. 

Läs också om spelarbetygen och matchrapporten från dagens vinst mot Schweiz här.

Kommer Sverige ta VM-guld?