AIK väljer att gå in i den köpoptionen som fanns på spelaren Nabil Bahoui.
AIK:s sportchef Björn Wesström gästar Studio Allsvenskan och pratar om alla nyheter kring laget. - Foto: TT

Björn Wesström: "Vi valde att inte utnyttja optionen på Nabil Bahoui"

AIK:s sportchef Björn Wesström gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjade han att man valde att inte gå vidare med den köpoptionen man hade på anfallsstjärnan Nabil Bahoui – han blev helt enkelt för dyr.


AIK:s sportchef Björn Wesström gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjar han flera detaljer om situationen och statusen kring flera olika spelare i laget. I februari i år värvade AIK hem Nabil Bahoui på lån från schweiziska Grasshoppers. Låneavtalet sträckte sig till den 30 juni och man skrev in en köpoption i kontraktet. I programmet som du kan lyssna på här, avslöjar sportchefen att man valde att inte utnyttja den köpoption som fanns på spelaren, 

– Just nu är situationen passiv, han är på träningsläger med Grasshoppers, berättar Björn i podcasten och fortsätter: 

– Det fanns en option som vi valde att inte gå in i, det gjorde vi av flera skäl. 

Här kan du lyssna på hela avsnittet med Björn Wesström.

I avsnittet pratas det också om antalet bud som kommit in på mittfältaren Kristoffer Olsson. På frågan hur många bud har ni fått in svarar han: 

– Två. Två bud som vi gemensamt tackat nej till. Det var bud från bra lag och bra ligor, berättar Björn till Studio Allsvenskan. 

AIK ligger för närvarande tvåa i den allsvenska tabellen och inför omstarten efter VM-uppehållet möter man Trelleborg på bortaplan. I podcasten pratar sportchefen också om hur AIK ska klara av både hänga med i guldracet och om det kommande Europaspelet. 

Läs och hör också Djurgårdens tränare Özcan Melkemichels tankar om lagets anfallsbesättning och övriga nyheter om laget här.

AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde AIK köpt loss Nabil Bahoui?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?