Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Björn Wesström: "Vi valde att inte utnyttja optionen på Nabil Bahoui"

Sport | 06/07/2018 16:45

AIK:s sportchef Björn Wesström gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjade han att man valde att inte gå vidare med den köpoptionen man hade på anfallsstjärnan Nabil Bahoui – han blev helt enkelt för dyr.

AIK:s sportchef Björn Wesström gästade idag podcasten Studio Allsvenskan. I avsnittet avslöjar han flera detaljer om situationen och statusen kring flera olika spelare i laget. I februari i år värvade AIK hem Nabil Bahoui på lån från schweiziska Grasshoppers. Låneavtalet sträckte sig till den 30 juni och man skrev in en köpoption i kontraktet. I programmet som du kan lyssna på här, avslöjar sportchefen att man valde att inte utnyttja den köpoption som fanns på spelaren, 

– Just nu är situationen passiv, han är på träningsläger med Grasshoppers, berättar Björn i podcasten och fortsätter: 

– Det fanns en option som vi valde att inte gå in i, det gjorde vi av flera skäl. 

Här kan du lyssna på hela avsnittet med Björn Wesström.

I avsnittet pratas det också om antalet bud som kommit in på mittfältaren Kristoffer Olsson. På frågan hur många bud har ni fått in svarar han: 

– Två. Två bud som vi gemensamt tackat nej till. Det var bud från bra lag och bra ligor, berättar Björn till Studio Allsvenskan. 

AIK ligger för närvarande tvåa i den allsvenska tabellen och inför omstarten efter VM-uppehållet möter man Trelleborg på bortaplan. I podcasten pratar sportchefen också om hur AIK ska klara av både hänga med i guldracet och om det kommande Europaspelet. 

Läs och hör också Djurgårdens tränare Özcan Melkemichels tankar om lagets anfallsbesättning och övriga nyheter om laget här.

Borde AIK köpt loss Nabil Bahoui?