Ousmane Dembele, TV-spel
Barca-spelaren Ousmane Dembele - Foto: Foto: Manu Fernandez & Henrik Montgomery/TT

Barca-spelaren kom försent – måste böta en miljon kronor

Barcelona-stjärnan Ousmane Dembele har vid ett flertal tillfällen svikit sin fotbollsklubb genom bland annat sena ankomster. Detta har resulterat i att han nu tvingas betala en miljon kronor i böter. Frågan är om han även riskerar att lämna laget.


Vad händer när man inte dyker upp på obligatoriska möten och även kommer försent? Jo, när det gäller den 21-åriga Barcelona spelaren Ousmane Dembele så är han nu skyldig att betala en miljon kronor i böter

Dembele har vid två olika tillfällen valt att inte närvara vid obligatoriska lagmöten. Detta har i första hand lett till att han inte fått delta i två matcher under året. Han ska även ha kommit två timmar sent till en träning i söndags. Fotbollskanalen skriver även att Ousmane ska ha missat en träning då han påståtts spela TV-spel. 

Barca-spelaren Ousmane Dembele måste betala en miljon kronor i böter. Bildkälla: Manu Fernandez/TT

Barcelonas tränare Ernesto Valverde verkar inte förvånad över detta och ska under en presskonferens inför Champions Leauge-mötet med Tottenham ha sagt:

– Det är inte något nytt för oss och vi kommer att närma oss det på bästa möjliga sätt, men vi kommer att försöka hjälpa honom för han är en talangfull spelare, enligt Fotbollskanalen.  

Inte endast böter utan nu måste Ousmane även be om ursäkt till lagkamraterna. Även fast tränaren sagt att de vill hjälpa honom och försöker att lösa problemet internt så cirkulerar ändå rykten om att Barcelona möjligen säljer honom i januari. The Sun har sagt att både Tottenham och Arsenal verkar vara intresserade av honom, enligt Aftonbladet

Se till att närvara vid obligatoriska möten, försov dig inte och fastna inte framför dumburken, man vill ju inte riskera en bot på en miljon kronor. 

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!