Stockholm

Studio Allsvenskans Silly Season - läget i ditt lag just nu

Studio Allsvenskan Silly Season
Allt det senaste från Silly Season med Studio Allsvenskan. Foto: TT Bilbyrån

SILLY-BLOGGEN. Studio Allsvenskan går igenom allt som hänt under de senaste hysteriska Silly-dygnen. Vi snackar om Malmös nya tränare, stämplar Bajen som guldfavorit och undrar vad Norrköping sysslar med som ännu inte säkrat allsvenskans bästa målvakt till 2020.


Plötsligt började hela Silly-skogen brinna. Då är vi inte märkvärdigare än att vi kastar av oss alla scheman och dunkar in ett Silly-avsntt på onsdagen istället för fredagen.

Här kan du lyssna på avsnittet.

Själv är jag (Birro) rätt sen in i denna förälskelse. Henke har älskat allt runt Silly längre än de flesta men när jag väl fick vittring på guldet är jag helt fast.

Vi testar manegen i Malmös tränarcirkus, anmäler Bajen som guldfavorit, kräver av IFK Norrköping att de ska förlänga med Isak Pettersson och betar sedan under nästan 90 minuter igenom lag för lag, rykte för rykte, övergång för övergång.

Utöver det blir det rätt vilda diskussioner huruvida Paris är en överskattad stad eller inte, vem som var fullast under en tv-inspelning med Plura och så bjuder vi på ett fullständigt magiskt ljudklipp med Roberto Baggio från VM 1994.

För så fungerar det hos oss. Italienska Brescia är med i programmet och därifrån går genast en kärlekstanke direkt till klubbens stjärna Roberto Baggio och då plockar vi givetvis fram ett klassiskt klipp från VM 1994, året efter Baggio blivit utsedd till världens bästa fotbollsspelare.

Inte bara nördigt om fotboll, utan suverän underhållning också.

Dessutom slår vi en gång för alla fast att fotbollsspelare är plågsamt likriktade när det gäller semesterbilder på Instagram, vi (alltså jag) slår fast att Paris är en brutal och värdelös storstad med äcklig mat, och avfärdar varmbad i Budapest.

Körschemat är nästan 30 sidor långt och avsnittet sjuder av nörderi och underhållning.

Missa inte detta avsnitt. Lyssna här!

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.