Nu får du chansen, Wahlström

Oskar Wahlström får chansen mot Halmstad efter att Dembo Touray petas.


När Nyheter24 på tisdagen pratade med Djurgården reservmålvakt Oskar Wahlström sade att han var beredd att hoppa in mellan stolparna så fort Zoran Lukic och Andrée Jeglertz ville det. Chansen kom snabbare än förvänatat. Redan i kväll, onsdag, vaktar Wahlström målet i bortamatchen mot Halmstad,

– Oskar står mot Halmstad, jag sitter på bänken, säger förstemålvakten Pa Dembo Touray till Expressen.

Gambiern har haft en motig inledning, släppt in elva mål på fem matcher, men inte heller fått någon hjälp av Dif-försvaret. Trots det fick Touray ett tydligt budskap sprejat vid sin bostad – "prestera eller dra" – av de egna fansen.

Att ge Wahlström chansen mot Halmstad kan innebära ett lyft för blåränderna. Förändringen i laget är liten, men en ny röst bakom backlinjen kan göra stor skillnad. Touray räknar ändå med att vara tillbaka inom kort.

– Jag kan vila en eller två matcher och sedan komma tillbaka igen, säger han.

Om Wahlström gör en bra insats på onsdagen kan det nog dröja längre än så.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

1 timme sedan

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

2 timmar sedan
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

3 timmar sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

idag 12:50
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.