Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wahlström: "Redo att stå"

Sport | 29/04/2009 06:30

Dif:s reservmålvakt om läget: "Vill vara med i snacket åtminstone."

Pa Dembo Touray har precis som hela Djurgården inlett säsongen mycket skakigt och svarat för några riktigt tveksamma ingripanden. Om bättring inte sker lär det inte dröja länge innan reserven Oskar Wahlström får dra på sig handskarna och hoppa in.

– Jag är redo att stå så fort tränarna vill det, säger han till Nyheter24.

Wahlström kom till Djurgården 2004 och har sedan dess funnit sig i att få vara tvåa bakom först Andreas Isaksson och nu Dembo Touray. Trots knapert med spel under fem års tid kämpar han på som om varje träning vore den första i klubben.

– Jag lägger inte ner så mycket energi på att fundera på om och när, utan jag tränar på och varje träning är en chans att visa upp sig att man ska vara med i snacket åtminstone, säger Wahlström.

32-åringen, som tidigare spelat i Västerås SK, ser inte Djurgården som den sista kubben i karriären. Men tankarna på att lämna laget för mer speltid har inte infunnit sig ännu.

– Man vill ju spela på så hög nivå som möjligt, och då har jag känt att jag hellre sitter på bänken och får spela på hög nivå när jag väl får spela, säger Wahlström.

Halmstad - Djurgården, Örjans Vall, onsdag 19:00.

Skrivet av: