"Vi är inte intresserade av Zlatan"

Real Madrid letar efter en anfallare, men Zlatan är inte intressant för dem.


Det blir Barcelona eller ingen flytt alls. I stort sett allt lutar åt den utgången för Zlatan Ibrahimovic. Nu bekräftar nämligen Real Madrids sportchef Jorge Valdano att klubben inte har något intresse av att värva svensken.

– Vi letar fortfarande efter en striker, men i vår lista finns varken Zlatan eller Forlan (Diego), säger Valdao enligt Gazzetta dello Sport.

En övergång till Barcelona har legat väldigt nära en lång för "Ibra". Men klubbarna har inte lyckats komma överens om en prislapp på skyttekungen från Serie A. När Zlatan tidigare i våras uttryckte sin vilja att spela i den spanska ligan blev det omedelbart snack om vilken klubb av Barca och Real som skulle passa honom bäst – och vilken som vill ha honom.

– Vi har pratat om både Forlan och Ibrahimovic, men ingen av dem kommer. Vi letar efter en anfallare och har två eller tre alternativ, men bland dem finns varken Inter- eller Atleticospelaren, säger Valdano.

Zlatan själv sa nyligen att han kommer att stanna i Inter efter önskningar från familjen. Frågan är dock hur mycket familjens vilja väger om Barca till slut lyckas köpa loss svensken.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!