Familjen avgör – Zlatan kvar i Inter

Zlatan Ibrahimovic ser ut att bli kvar i Inter. Familjesituationen avgjorde.


Allt har hittills lutat åt att Zlatan Ibrahimovic lämnar Inter för spel i Barcelona. Men för första gången på länge verkar nu Inter vara den klubb som får svenskens tjänster nästa säsong. Det som avgör lär vara familjesituationen.

– Zlatan och Helena har två barn och familjen har anpassat sig till det italienska livet och språket. De har det ordnat med förskola till barnen och har ställt i ordning ett stort hus utanför Milano som de ska flytta in i. Där kan de få mer lugn och ro jämfört med det hektiska livet i stan, säger en insatt källa till Aftonbladet.

Inters president Massimo Moratti var nyligen i Barcelona för ett möte med Barcelonas dito Joan Laporta. De båda ska då ha kommit överens om att behålla sina respektive anfallare.

– Jag pratade med Laporta men i slutändan bestämde vi oss för att behålla våra egna spelare, de Eto'o och vi Ibrahimovic, sa Moratti enligt Sky Italia.

Zlatan har öppet uttalat sitt intresse av att spela i spanska La Liga och Barca har legat på ivrigt för att få affären att gå i hamn. Ytterligare en faktor, vid sidan av familjeläget, som ser ut att stoppa affären är det faktum att Barcelona ännu inte vet vad de ska göra med Samuel Eto'o. Klubben vill bli av med honom, men då han fortfarande står under kontrakt blir det svårt så länge en annan klubb inte kan tänka sig att betala den skyhöga lön kameruanen kräver.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!