Barca: "Skadan förändrar inget"

Eto'o ivrig att flytta – Zlatans handskada inget hinder för affären.


Karusellen snurrar vidare, även om allt mindre talar för att något ska kunna stå i vägen för Zlatan Ibrahimovics flytt till Barcelona.

Samtidigt som Zlatan är i Boston för att röntga handen går kontraktsförhandlingarna mellan Samuel Eto'o och Inter, om än långsamt, mot ett slut. Enligt italienska medieuppgifter är både Zlatan och Eto'o ivriga att avsluta affären och byta klubb med varandra.

De senaste rapporterna gör gällande att Samuel Eto'o har varit i telefonkontakt med Inters sportchef Marco Branca.

–Jag är entusiastisk att börja i Inter och övertygad om att jag kan ge Champions League-titeln till Milano igen, ska kameruanen ha sagt.

Expressen rapporterar att det som gör att affären drar ut på tiden är frågan om hur, och med vilka pengar, Eto'o ska lösas från sitt kontrakt med Barcelona.

Samtidigt ska Zlatan Ibrahimovics handskada, enligt Dagens Nyheter, inte förändra något.

– Jag visste inte om det här, men det gör ingen skillnad. Han ska inte spela med händerna, sade Barcelonas vicepresident Rafael Yuste när han konfronterades med uppgifterna om skadan.

Både Yuste och Inters ordförande Massimo Moratti tror, för tredje dagen i rad, att affären ska kunna avslutas inom kort.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

1 timme sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

1 timme sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

3 timmar sedan
Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

Världens bästa innebandyspelare stannar i Umeå

3 timmar sedan
Världens bästa innebandytvillingar – Oona och Veera Kauppi – förlänger med SSL-laget Thorengruppen. Finländskorna stannar i Umeå till 2026.

Så tycker fotbollsfansen om VAR

idag 07:16
Närmare hälften – 48 procent – av de som följer fotbollsallsvenskan kontinuerligt eller till och från är ganska eller mycket positiva till att införa VAR. Det visar en undersökning gjort av Verian, på uppdrag av TV4 och Fotbollskanalen. 27 procent av de tillfrågade är dock ganska eller mycket negativa.