Zlatan skadad i avslutningen

Lämnade planen med handen i bandage när Inter föll mot Chelsea.


Zlatan Ibrahimovic är skadad.

Svensken gjorde i natt sin, med allra största sannolikhet, sista match i Intertröjan. Chelsea stod för motståndet inför 80 000 åskådare i Los Angeles. Zlatan spelade 30 minuter, men lämnade sedan planen med en handskada. Enligt La Gazzetta dello Sport kan ett ben i handen vara brutet, men det troliga är att det rör sig om en stukning.

Efter matchen flög Ibrahimovic och Inter vidare till Boston där Zlatans hand kommer att undersökas och röntgas. Allt talar dock för att skadan inte kommer att förändra läget och att Zlatan inom kort får avbryta Inters USA-turné för att flyga till Barcelona.

De senaste medieuppgifterna gör gällande att Samuel Eto'o är överens med Inter och väntas skriva på ett kontrakt med klubben under onsdagen. Bytesaffären verkar därmed vara i hamn och Zlatan kan börja koncentrera sig på en Spanienflytt.

Träningsmatchen i Los Angeles vanns av Chelsea med 2-0. Målen gjordes av Didier Drogba och Frank Lampard.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.

Tragedin i Riyad – succéhästen dog i stallet

2 timmar sedan
Amerikanskan Jill Humphrey, 42, firade en av sina största framgångar. Hon hyllade sin häst efter tredjeplatsen i världscupfinalens andra omgång i går kväll. Han gjorde allt för mig. Kort senare kollapsade Chromatic och dog.

Ett ja och två nej till VM-spel

idag 07:18
Grundserien i NHL-ishockey är slut och flera svenskars lag är utslagna. Då börjar de svenska stjärnorna lämna VM-besked till Tre Kronor. Ett positivt besked får förbundskapten Sam Hallam från André Burakovsky.

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.