Måndag 18 Okt
Stockholm

Dulee Johnson gripen på innekrog

AIK-spelaren misstänks för kortbedrägeri på en känd nattklubb.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. AIK-spelaren Dulee Johnson greps klockan halv fyra i går morse på krogen The Lab på Stureplan i centrala Stockholm. Han är misstänkt för att ha försökt handla i krogens bar med ett bankkort som var spärrat och dessutom inte stod i hans namn.

Han greps av vakter på krogen och snart anlände polis till platsen. Därefter förhördes han av men släpptes åter fri efter drygt en timme.

– Han ska ha försökt att handla i baren på The Lab med ett spärrat kreditkort. Han sa att kreditkortet tillhörde en nära bekant. Han greps av vakter på stället, sedan kom polisen dit och pratade med honom. Gripandet hävdes på plats 04.40, säger en källa på Stockholmspolisen, enligt Expressen.

Detta är inte första gången Johnson har problem med rättvisan. 2006 dömdes han till skyddstillsyn och 60 timmars samhällstjänst för grov rattfylla, misshandel och olovlig körning. Två år senare var han återigen misstänkt för grovt rattfylleri men den gången friades han.

Brottsrubriceringen denna gång är bedrägeri eller försök till bedrägeri, enligt Stockholmspolisen. Dulee Johnson vill i nuläget inte kommentera händelsen men hans advokat gav följande uttalande.

– När det gäller själva anmälan är misstanken så dum att den inte förtjänar någon kommentar, säger advokat Conny Cedermark.

– Polisen har en skyldighet att utreda. Vem som helst kan göra en anmälan men det finns ingen som helst substans i det här. Hans uppfattning är att det här är dumheter, säger Cedermark till Expressen .

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela