Dulee överväger kvällstidningsbojkott

AIK-mittfältaren: "De har skrivit alldeles för mycket skräp".


Dulee Johnson överväger att bojkotta Aftonbladet och Expressen. AIK-mittfältaren tycker att tidningarna har bedrivit en hetsjakt mot honom.

–De har skrivit alldeles för mycket skräp det senaste året och de skriver helt utan fakta, säger Johnson till svenskafans.com.

Tidigare i veckan kom rapporter i de båda kvällstidningarna om att den 24-årige liberianen var misstänkt för kortbedrägeri sedan han försökt betala en krognota på 400 kronor med ett spärrat kort. Johnson förklarade det hela med att han hade fått låna kortet av en kompis och att han inte visste att det var spärrat. Kompisen kunde sedan bekräfta Johnsons historia.

– Jag såg det inte som något speciellt eftersom det bara var ett missförstånd. Jag tjänar bra, så det finns ingen anledning för mig att försöka lura till mig 400 kronor, kommenterar Johnson händelsen.

AIK-stjärnan tycker att incidenten fick alldeles för stora proportioner. Nu funderar han på att helt sluta att prata med kvällstidningarna.

–Jag funderar på att bojkotta Aftonbladet och Expressen nu. Jag måste få vara en vanlig person, trots det som hänt tidigare. Jag kom tillbaka till Sverige för att jag ville spela fotboll för AIK och försöka vinna titlar. Inget annat, säger han till svenskafans.com.

År 2006 dömdes Dulee Johnson till skyddstillsyn och 60 timmars samhällstjänst för grov rattfylla, misshandel och olovlig körning. Två år senare var han återigen misstänkt för grovt rattfylleri men den gången friades han.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!