Henke om innebandyn: "Blev sugen"

"Ärligt talat var det riktigt, riktigt roligt". (TT)


Ryktena kring fotbollsstjärnan Henrik Larssons byte av elitidrott fortsätter. Landslagsanfallaren, som i veckan tränade innebandy med superligalaget FC Helsingborg, kommenterar tvåtimmars-passet i Helsingborgs Dagblad:

– Ärligt talat var det riktigt, riktigt roligt, säger han.

– Jag har alltid tyckt om innebandy men inte haft några planer på att börja på allvar igen. När jag fick en förfrågan från klubben blev jag sugen.

Larsson, som nästa vecka spelar fotbollslandskamp mot Holland, har ännu inte bestämt sig för om han fortsätter i fotbollsallsvenska Helsingborg nästa säsong. 37-åringen spelade innebandy i sin ungdom och har de senaste 15 åren spelat sporadiskt med kompisar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

3 timmar sedan

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.

Nadal lämnade Barcelona till stående ovationer

igår 18:34
Comebacken på arenan som bär hans namn tog slut efter två matcher. Tennisstjärnan Rafael Nadal förlorade i raka set mot Alex de Minaur i den andra omgången av Barcelonas ATP-turnering. Det var en fantastisk upplevelse att få möta "Rafa" här på hans egen bana, säger de Minaur.

Kittel GP-tvåa – "Tarzan sviker mig aldrig"

igår 15:56
Med i den absoluta toppen efter den inledande GP-ritten i världscupfinalen. Patrik Kittel och hans Touchdown gjorde avtryck direkt i Riyad. Fullträffen gav en överraskande andraplats. "Tarzan" sviker mig aldrig. Jag skulle vilja rida küren redan nu, säger Kittel.