BP vill inte förstärka

Sportchefen: – Det finns ingen anledning att byta ut de vi har.


I går blev Brommapojkarna klara för allsvenskt spel 2009, efter en gastkramande och tuff kvalmatch borta mot Ljungskile.

Men sportchefen Ola Danhard är nöjd med sin spelartrupp, och anser inte att BP är i något större behov av förstärkningar till nästa säsong.

– Det finns ingen större anledning att byta ut de vi har. De är bra, säger Danhard till lokaltidningen Stockholm City.

På en direkt fråga om det inte finns några positioner där han tycker det behövs förstärkning svarar Danhard:

– Det är en kämpig fråga. Alla säger att man måste förstärka. Men det finns en bra lyftkraft i den trupp vi har. Eftersom de är unga så kan de lyfta mer än så här, det är bra, men vi får sätta oss ner och utvärdera den trupp vi har först så får man se sedan, säger Ola Danhard till Stockholm City.

Skrivet av:

Senaste nytt

Luka Modric matchhjälte när Real Madrid sänkte Sevilla

Messi räddade poäng på tilläggstid

Inter Miami var på väg mot förlust borta mot Los Angeles Galaxy i den amerikanska fotbollsligan MLS – då slog stjärnan Lionel Messi till. I den andra tilläggsminuten vräkte argentinaren sig fram och skickade upp bollen i nättaket fram till slutresultatet 1–1.

Arne Engels och Felix Uduokhai målskyttar när Augsburg vände

I halvtid var Freiburg i ledningen med 1-0 på WWK ARENA. Men Augsburg vände – och vann. Till slut blev det 2-1 i matchen i Bundesliga i fotboll. Matchhjälte blev Arne Engels, som gjorde det avgörande målet med bara 8 minuter kvar av matchen.

Äntligen är förlustsviten bruten för Tingsryd

1 timme sedan
Matchen mellan Almtuna och Tingsryd i Gränby ishall slutade 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1) efter förlängning. Ett skönt trendbrott för Tingsryd. Laget hade före söndagens bortamatch fyra förluster i rad i Hockeyallsvenskan.

Milan bröt Atalantas segersvit

1 timme sedan
Efter fem segrar i rad i Serie A i fotboll för Atalanta så tog vinstsviten slut borta mot Milan. Matchen på söndagen på Giuseppe Meazza slutade 1-1 (1-1).

Oavgjort möte mellan Las Palmas och Osasuna

1 timme sedan
Las Palmas och Osasuna spelade oavgjort i mötet i La Liga i fotboll på Estadio Gran Canaria på söndagen. Matchen slutade 1-1 (0-0).