Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Helsingborg värvar "Henke-ersättare"

Sport | 13/01/2009 09:15

En gubbe ersätter en annan.

Helsinborg väntar fortfarande på ett besked från Henrik Larsson. Men samtidigt har klubben garderat sig. I dag blev det klart att man värvat tillbaka den förlorade sonen Magnus Arvidsson som senast spelade för klubben 1994.

– Tränarna vill ha in en etablerad forward om vi inte lyckas värva Álvaro Santos. Men det kan även vara så att Henrik bestämmer sig för något annat än att spela för HIF, då är vi i starkt behov av en forward, säger HIF:s sportchef Jesper Jansson i ett pressmeddelande.

Det är en matchotränad anfallare som kommer till Hif.

– Jag har inte spelat fotboll sedan jag opererades i augusti, men min rehabilitering går bra och jag har stora förhoppningar att komma tillbaka snart. Fungerar det inte så är det bäst för båda parter med ett kort kontrakt, säger Arvidsson.

Arvidsson får kontrakt fram till slutet av maj. Om "Henke" fortsätter får 35-åringe Arvidsson hitta en ny klubb.

– Magnus är fullt medveten om att han kommer under dessa premisser och att vi fortfarande gör allt vi kan för att Larsson skall spela ett år till. Vi har dessutom inte gett upp hoppet om att finna kapital till att värva Álvaro Santos, säger Jansson till klubbens hemsida.

Skrivet av: