Onsdag 26 Jan
Stockholm

Hasse Borg tänker inte lämna Malmö FF

Förnekar uppgifterna om att Patrik Andersson ska ta över hans jobb som sportchef.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Strax före jul uppgav Sydsvenska Dagbladet att Patrik "Bjärred" Andersson ska ta över som Malmö FF:s sportchef "någon gång under de första månaderna av 2009". Nu kommenterar Hasse Borg – mannen vars jobb Andersson i så fall skulle ta – saken för första gången.

– Alltså: Personen som skrivit det här vet ju något som ingen annan vet. Vare sig jag eller styrelsen vet vart det här kommer i från. Det är helt enkelt osanna uppgifter, säger Borg till Fotboll Direkt.

Efter försäljningen av Ola Toivonen till PSV Eindhoven för 40 miljoner har den på senare tid hårt kritiserade Hasse Borg återigen visat att han är en mästare på att sälja dyrt. Dessutom har det kommit fram att han erbjöds – och tackade nej till – att bli sportdirektör i Tottenham 2004. Själv vill han inte se som att han har tagit revansch på kritikerna.

– Det gäller att ha distans till det här. Jag har väl lärt mig att gränsen mellan geni och idiot är väldigt liten, säger Hasse Borg.

Snacket om att han bara är bra på att sälja köper inte sportchefen.

– Vilka var spelare som Afonso och Toivonen när de kom till oss? Alla bra spelare vi har sålt har vi ju också någon gång värvat till klubben, säger han till Fotboll Direkt.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Salah sköt Egypten vidare – matcher flyttas

Basket-Basketligan, herrar

Handboll-EM, herrar, mellanrundan, grupp 1

Publicerades: 1 timme sedan

lott-Vikinglotto

Publicerades: 1 timme sedan

Fotboll-Afrikanska mästerskapen

Publicerades: 1 timme sedan

lott-Keno

Publicerades: 1 timme sedan