Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Manchester City: "Milan fegade ur"

Sport | 20/01/2009 18:33

Citys förhandlare: "Ärligt talat tror jag de fegade ur, så enkelt var det".

När Manchester Citys försök att värva Milans Kaká sprack var det ett stort bakslag för klubbens ambitioner att etablera sig bland de riktiga storklubbarna. Klubbens förhandlare Garry Cook är besviken.

– Det är en blandning av besvikelse och även en del frustration. Jag tror att AC Milans avsikt helt klart var att sälja deras spelare och Manchester Citys avsikt var helt klart att ta honom till klubben. Jag tror att det var politiskt tryck och definitivt medieutrymmet som de är inblandade i. Ärligt talat tror jag de fegade ur, så enkelt var det. De lever i en annan värld än vad vi gör som fotbollsklubb och det har varit intressant att se deras uppträdande, säger Garry Cook.

Citys arbetande styrelseordförande förnekar att klubben någonsin träffade Kaká personligen.

– Vi mötte bara hans agenter, vi gav aldrig honom något erbjudande för hans personliga kontrakt. Så det är väldigt svårt att tacka nej till något som du inte har blivit erbjuden, säger Cook till Citys hemsida.

Skrivet av: