Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Palacios klar för Tottenham

Sport | 21/01/2009 15:25

Harry Redknapp: Ingen gillar oss.

Sommarens storshoppare Tottenham fortsätter att värva. Den här gången betalar Londonklubben 14 miljoner pund, 161 miljoner kronor, för Wigans Wilson Palacios. Det enda som återstår för att affären ska vara helt klar är honduranens arbetstillstånd, uppger Tottenhams hemsida.

Tottenhams vilda köpande får tränaren Harry Redknapp att ta upp en klassisk läktarramsa.

– De brukade sjunga: "We are Millwall, no one likes us, we don't care". Nu har det kanske blivit Tottenham i stället, säger Redknapp till The Guardian.

Veterantränaren är nöjd över det senaste tillskottet till hans trupp.

– Palacios är en spelare som jag har gillat sedan jag först såg honom och jag tror att han har förmågan att gå vidare och bli en toppspelare. Jag gillar helt enkelt sättet han spelar på, han är en allsidig modern mittfältare; han jagar, han är box-to-box. Jag pratar med folk som har spelat mot honom som Frank Lampard och ingen har haft en enkel match mot honom. Han är efter dig hela tiden, säger Redknapp till The Guardian.

Skrivet av: