Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Materazzi är i Tottenhams sikte

Sport | 21/01/2009 12:54

Italienarens agent bekräftar att Tottenham vill ha landslagsbacken.

Tottenhams coach Harry Redknapp har en lång önskelista där en kvartett lirare från Inter står uppskrivna. Såväl Marco Materazzi som Patrick Vieira, Mario Balotelli och Nicolas Burdisso finns i Redknapps drömmar. Den som verkar ligga närmast en flytt till London är Materazzi.

– Det finns intresse i England och jag kan bekräfta att Tottenham de senaste dagarna har uttryckt ett stort intresse för Marco, säger spelarens agent Claudio Vigorelli enligt Calciomercato.com och Sky Sports.

35-årige Marco Materazzi spelade tidigare i sin karriär i Everton. Nu kan guldmedaljören från VM 2006 alltså återvända till Premier League trots de 18 månader som återstår på hans kontrakt med Inter.

– Vi är i ett väldigt tidigt skede. De (Tottenham) pratar med Inter och presenterar något för spelaren också. Sedan är det upp till klubben och Marco om de vill acceptera det eller inte, säger Vigorelli.

Engelska medier rapporterar att Tottenham redan har lagt ett 95 miljonerkronorsbud på Nicolas Burdisso, men inget är ännu bekräftat i den frågan.

Materazzi har inte alla hästar hemma

Skrivet av: