Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnan sparkas efter sex på plan

Sport | 24/01/2009 21:50

Hade samlag på planen med Playboybrud – nu vill Dinamo Zagreb sälja sin stjärnback.

Dino Drpic är en välkänd figur i Kroatien. Dels för att han är en bra back, snäppet under landslagsnivå – han har gjort en landskamp – men ännu mer för att han ofta skapar skandaler. Bland annat efter att han tvingats låna 350 000 euro av sin klubbs ägare för att betala av de skulder som hans spelberoende har orsakat. Förra året köptes han av Besiktas – men turkarna drog sig ur affären efter att de fått reda på att Drpic dragit ner byxorna och "moonat" Hajduk Splitfans hemma på Maksimirstadion.

Nu visar det sig att det inte var enda gången som Dino Drpic har tagit av sig kläderna på den fotbollsplanen. Det är hans fru – en Playboymodell med artistnamnet Nives Celcius – som i en intervju i serbisk teve berättat att paret haft sex i mittcirkel på Maksimirstadions gräsmatta.

– Dino hade ordnat så att folk skulle slå på elljuset åt oss och han fick till slut sin dröm om att ha sex i mitten på en fotbollsplan uppfylld. Det var väldigt busigt, sa Nives Celcius enligt Daily Mirror.

Dinamo Zagreb tycker inte historien är rolig. De har gett sin populära back sparken.

Drpic moonar Hajdukpubliken 2006:

Skrivet av: