Silly Seasons sista timmar

Måndag 18:00 stängde transferfönstret.


Nyheter24 ger dig en åktur i rykteskarusellen. Håll i dig.

***Associated Press skriver att dealen mellan Arsenal och Zenit om Arshavin inte blir av eftersom de tog för lång tid på sig.

***Flera medier, däribland nyss nämnda Goal.com, menar att Arshavin äntligen är klar för Arsenal.

***Quaresma ska nu vara helt klar för Chelsea, uppger Goal.com

***Deadlinen har nu officiellt passerats. Men det dåliga vädret kan komma att förlänga vissa övergånger. Om nu klubbarna kan bevisa att snön varit ett problem.

***Chelsea rycker i Inters Ricardo Quaresma som är i José Mourinhos frysbox.

***Fulham har fått igenom ett låneavtal med Inter om Olivier Dacourt, skriver Sky Sports.

***Ryan Taylor och Charles N'Zogbia byter klubb med varandra.

***Middlesbrough vill inte sälja Gary O'Neil till Portsmouth trots erbjudsandet om en spelare plus pengar, skriver Sky Sports.

***Sky Sports uppger att Tottenhams dos Santos ändå stannar på White Hart Lane trots uppgörelsen med Portsmouth. Laget från Fratton Park tycker inte att mexikanaren är i tillräcklig matchform.

***Romas forwardlöfte Stefano Okaka är klar för Brescia uppger Il Romanista.

***Transferfönsteret i England skulle ha stängt 18.00 svensk tid. Men det snöoväder som drar fram över de brittiska öarna har gjort det svårt för spelare och klubbledare att ta sig till varandra för kontraktsundertecknande. Nu bekräftar Premier League att ligan kommer att förlänga öppettiden, förutsatt att de inblandade parterna kan bevisa att de hindras av väderleken.

***Everton har nu gjort klart med Manchester Citys brasse Jo på lån för resten av säsongen, uppger The Sun.

***Arsenals försök att värva Andrej Arsjavin ser utt att gå i stöpet. Detta för att parterna inte lyckats komma överens om den ekonomiska biten, uppger en källa till The Guardian.

***Bolton budar på Lyons brasilianske anfallre Fred, uppger The Guardian.

***Tottenham har tackat ja till två klubbars bud på Giovani Dos Santos, varav Portsmouth troligen är en, uppger Sky Sports.

***Hamburger SV slår på stort och värvar fem spelare på en gång. Albert Streit från Schalke 04, danske Michael Gravgaard, Tomas Rincon från venezuelanska Deportivo Tachira, Mickael Tavares och Khalid Sinouh är alla klara för klubben skriver Hamburger Abendblatt. Klubben lånar dessutom ut Änis Ben-Hatira till Duisburg.

***Almera fruktar att Fulham kommer att bjuda de tolv miljoner euro som står i anfallaren Álvaro Negredos utköpsklausul, uppger Marca.

***Robbie Keane komer att genomgå en läkarundersökning i sin gamla klubb Tottenham, uppger Sky Sports. Frågan är om läkarna kan fixa ett sargat självförtroende.

***Portsmouth fortsätter att värva grekiskt. Efter Gekas är nu Angelos Basinas klar för Pompey, uppger Sky Sports.

***Andrej Arsjavin är på väg tillbaka tll Ryssland i privatjet, medan Arsenal och S:t petersburg för hårda förhandlingar om hans prislapp, säger The Guardian. Affären kan fortafarande spricka.

***Everton hoppas få låna Manchester Citys brasse Jo, enligt The Sun.

***Inters floppköp Ricardo Quaresma är inte med i lagets lista till Champions League. Inter hoppas bli av med portugisen under dagen, enligt La Gazzetta dello Sport. Eventuellt i utbyte mot Tottenhams Jermaine Jenas. Även Hernan Crespo är utesluten från Inters Champions Leaguetrupp.

***Roma har gjort klart med Udineses Marco Motta. Han lånas säsongen ut med option på köp till sommaren, uppger Romanews.

***Hull City är enligt The Guardian intresserade av Romas veteranbråkstake Cristian Panucci.

***Liverpool har tackat nej till ett bud på 15 miljoner pund för Robbie Keane från hans förra klubb Tottenham, enligt The Telegraph.

***Real Madrid lånar West Hams fransman Julien Faubert säsongen ut. "Ärligt talat trodde jag att det var ett skämt i början", säger vänsterbacken till Marca.

***Bayern München köper Zenit S:t Petersburgs ukrainske lagkapten Anatolij Tymotschuk för de 14 miljoner dollar som han får gå för efter den 28 februari. Ukrainaren kommer därför att spela kvar i Ryssland fram till 1 juli, uppger Bild.

***Andrej Arsjavin är i detta nu i för dagen snöiga London för att genomgå läkarundersökning hos Arsenal, skriver The Guardian.

***Giovani dos Santos lämnar Tottenham för Portsmouth, där han ska genomgå läkraundersökning under dagen, enligt The Guardian.

***John Paul Pittman går till Wycombe, rapporterar Sky Sports.

***Det är nu klart att Tal Ben Haim lämnar Manchester City för Sunderland. Men bara på lån för resten av säsongen, enligt Sky Sports.

***Portsmouth lånar Theofanis Gekas från Bayer Leverkusen resten av säsongen, skriver Sky Sports.

***Shay Given är nu helt klar för Manchester City. Den förre Newcastlemålvakten ska ha skrivit på ett kontrakt på fyra och ett halvt år, enligt Sky Sports.

***Andrej Arsjavin är fortfarande i Ryssland. Men ett privatjet står redo att flyga över ryssen till London, enligt Sky Sports. Ska det verkligen inte bli något med den här affären efter alla turer?

***Wigan ska enligt källor till Sky Sports föra samtal med Romas Christian Panucci som för tillfället är i bråk med klubben.

***Newcastles tränare Joe Kinnear bekräftar att Liverpool avvisat en förfrågan om att köpa loss Sami Hyypiä, skriver Sky Sports.

***Tottenham förbereder för att ta in två spelare på låneavtal innan transferfönstret stänger, skriver Sky Sports. Vilka de två spelarna är framgår inte.

***Celtics Nya Zeeländare Chris Killen lånas ut till Norwich till slutet av säsongen, skriver BBC.

***Israeliske försvararen Tal Ben Haim är på väg att lämna Manchester City för Sunderland, uppger Sky Sports.

***Robbie Keane kan flytta tillbaka till Tottenham för 15 miljoner pund. I alla fall enligt Daily Mail.

***Bolton har lagt ett bud på Portsmouth Sean Davis, skriver Setanta Sports.

***Chelsea har köpt Gokhan Tore från Bayer Leverkusen. Köpet bekräftas på Leverkusens hemsida.

***Chelsea kommer också att köpa Robinho till sommaren, och finansiera köpet genom att sälja Didier Drogba till Robinhos nuvarande klubb, Manchester City. Detta enligt News of the World.

Artikeln uppdateras kontinuerligt.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

1 timme sedan

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.