Jo då, Arsjavin KLAR för Arsenal

Efter mycket om och med verkar nu ändå Andrej Arsjavin vara klar för Arsenal.


Ibland blir man tokig. Som när Andrej Arsjavin först är långt i från en övergång till Arsenal. Sedan är han helt plötsligt klar. Men det tog visst lite för lång tid i förhandlingarna så då var han ändå på väg hem till Ryssland, för att i nästa sekud ha skrivit på ett kontrakt – med Arsenal. Vad ska man tro egentligen?

Källor till franska nyhetsbyrån AFP uppger att Arsjavin skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till 2012. För det betalar Arsenal hans förra klubb, Zenit St. Petersbrug, tolv miljoner pund, motsvarande 145 miljoner kronor. Även om Arsenalcoachen Arsene Wenger säger att klubben senare i kväll ska komma med ett "positivt utlåtande" kring Arsjavinaffären känns det som att inget är klart förrän det verkligen är klart. Det återstår säkert någon timme eller två innan vi med säkerhet kan säga hur det blir med ryssens framtid.

Efter Arsjavins succé i sommarens EM var flera storklubbar ute efter hans underskrift. Bland annat visade Barcelona och Tottenham intresse. Men ju längre tiden har gått desto närmare har Arsenal kommit ryssen. Och till slut, efter sju sorger och åtta bedrövelser, verkar det nu vara klart för Premier League-spel för Arsjavin.

Ryssen kommer få tröja nummer 13 i Gunners.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!