Tisdag 21 Sep
Stockholm

Farsan avslöjar: "Det blir Sunderland för Seb Larsson"

1 av 2
2 av 2

Landslagsmannen klar inom kort för Premier League klubben. - Vi är inne i förhandlingarnas slutfas, det är bara kontraktslängd som ska lösas, säger pappa Svante Larsson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Sebastian Larsson

Född: Den 6 juni 1985 i Eskilstuna.

Landskamper: 1 mål på 31 matcher.

Tidigare klubbar: IFK Eskilstuna, Eskilstuna City, Arsenal och Birmingham.

 

SUNDERLAND. Det blir inte Arsenal, Atletico Madrid eller Manchester City. När Nyheter 24 pratar med Sebastian Larssons pappa Svante är det bara en klubb som gäller.

Blir det nu Sunderland?

- Ja, det ligger väldigt nära till hans. Det skulle vara om det hände något oförutsett i dagarna. Men som det ser ut nu: Ja, det blir Sunderland.

Landslagsmannen är inne i slutfasen av diskussionerna med klubben från norra England. Det är bara kontraktslängden som parterna ska komma överens om. Sebastian Larsson lockas av det stora fotbollsintresset i Norra England och den nivå av intresse som klubben har visat. 

- Sunderland är den klubb som har varit aktivast i jakten på Sebastian. Managern Steve Bruce känner Sebastian sen tidigare. Och sen in i januari har de trappat upp jakten och visat att de verkligen vill ha honom.

Har väntan varit jobbigt?

- Nej, Sebastians plan var att ta det lugnt några veckor och välja i lugn och ro. Men det kommer bli väldigt skönt för Sebastian när allt är klart.

Kommentera
Kopiera länk
Dela