Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stockholmslagen fortsätter att vinna

1 av 3

Pernilla Wahlman/ Scanpix

2 av 3

Andreas Hillergren/ Scanpix

3 av 3

Janerik Henriksson/ Scanpix

Sport | 26/06/2011 21:18

Söndagskvällens matcher slutade med seger för de formstarka lagen. 

TRELLEBORG. AIK besegrade bortaspöket. Och det var såklart Teteh Bangura som skulle driva det på flykt. I den 76 minuten nickar han bollen nästan igenom Viktor Noring. En tavla i ett olämpligt läge för Trelleborgs keepern som hoppas bli proffs i sommar. AIK har nu två raka segrar och hänger på toppen. TFF är läget det motsatta, fortsätter de såhär åker de ur.

TFF - AIK 1-2.

 

GÄVLE. 649 minuter. Så många minuter har Gefles målvakt Mattias Hugosson hållit nollan och när Micke Dahlberg börjar göra mål seglar nedflyttningsfavoriter upp på en andra plats. Svag insats från IFK Göteborg som verkligen blandar och ger den här säsongen.

Gefle - Göteborg 1-0.

 

STOCKHOLM. Djurgården har hittat formen och då kvittar det att allsvenskans skyttekung Mattias Ranegie spelar i Häcken. "Håll tätt bakåt - fullfart framåt" så brukar ramsan eka på Stadion och det var precis vad hemmalaget gjorde. 1-0 av Daniel Sjölund i den 79 minuten räckte till seger.

Djurgården - Häcken 1-0.