Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Elfsborg går för guld

1 av 2

Conny Sillén / SCANPIX

2 av 2

Conny Sillén / SCANPIX

Sport | 10/07/2011 21:01

Stefan Ishizaki stor segerorganisatör mot Örebro.

BORÅS. Mötet mellan de två konstgräslagen var tufft, tätt och grinigt. I en match med få målchanser så var det Elfsborg som hade flest och som tog vara på dem. Men med 1-0 fick man lite hjälp. Stefan Ishizaki snurrade på ute på kanten och passade bollen via Ösk-spelaren Patrik Haginges klack in i mål. Självmål och kanske Haginges snyggaste mål i karriären, synd att bara att var i egen bur.

Andra halvlek var irriterad med en hel del varningar på båda hållen och efter att Oscar Hiljemark gjort 2-0 framspelad av Ishizaki i den 83 minuten är matchen definitvt avgjord. Efter det surnar Alejandro Bedoya till och får sitt andra gula. Till slut blir det en enkelt 3-0 seger för de gulklädda efter att Anders Svensson runnit igenom och gjort sitt första mål för säsongen.

Nu har Elfsborg mosat Örebro med totalt 6-0 över två omgånger och börjar man bara vinna på bortaplan kan det bli en kul höst i Borås i år.