Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Huliganbråk i Stockholm

- 28/02/2009, 14:23 -

Ett bråk mellan AIK:are, Hammarbyare och polis blossade upp på lördagen.

Ett 70-tal AIK:are tog sig till Stadshagen, där Hammarby spelade träningsmatch, för att ställa till bråk. En polisbil kallades till platsen men man blev överrumplade av AIK:arna, som senare i dag hade en träningsmatch på Skytteholm.

–Första patrullen kom lite snett, de var för få helt enkelt. Men ingen av dem ska ha blivit skadade. Nu är ett 40-tal poliser på plats och läget är under kontroll, även om det är lite stökigt, säger Jan Hedlund på länskriminalen i Stockholm till Nyhetskanalen.se.

Huliganerna ska ha kastat sten och plankor på polisen. En supporter till Hammarby, som Nyheter24 har varit i kontakt med, var på matchen men märkte inte av någonting av bråket.

Ingen person ska ha gripits vid bråket. Ingen ska heller ha kommit till fysisk skada, skriver tidningen Stockholm City.

Senare under lördagseftermiddagen cirkulerade rykten på flera olika supporterforum om en sammandrabbning mellan den göteborska huliganfirman Wisemen, med sympatier för IFK Göteborg, och huliganfirman DFG. Bråket ska enligt obekräftade uppgifter ha skett i utkanten av Kinna.

Skrivet av: