Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

MFF-Durmaz: "Hoppas Syrianska hänger kvar"

- 17/10/2011, 13:02 -
1 av 2

Scanpix

2 av 2

Scanpix

Jimmy Durmaz hoppas att Syrianska spelar i allsvenskan säsongen 2012 - i kväll möter han dem med MFF: "Det är en väldigt speciell match för mig".

MALMÖ. MFF har haft en annorlunda säsong med inte två, utan tre möten mot Djurgården. I kväll möter de Djurgårdens bottenkollegor på Swedbank stadion - i en match som kan bestämma vilka som tvingas kvala för att hänga kvar i allsvenskan.

Vilka vill du ska hänga kvar, Syrianska eller Djurgården?

- Syrianska, säger Jimmy Durmaz bestämt till Nyheter24.

Har ni tröttnat på att spela mot DIF?

- Haha, nej nej. Syrianerna är mitt folk och Syrianska är mitt folks lag. Jag har både min kusin i laget och min morbror och en massa vänner som är engagerade där. Klart att jag vill att Syrianska ska vara kvar i allsvenskan.

Jimmy Durmaz ställs i kväll mot kusinen David Durmazs Syrianska. MFF är inne i en tung period med fyra matcher på en vecka - men kommer till matchen med två segrar och har fjärdeplatsen inom räckhåll.

- Vi spelar kanske inte den bästa fotbollen just nu men vi vinner trots ett tufft schema, säger Jimmy Durmaz och fortsätter:

- Klart att vi blir lite slitna men vi har en bred och bra trupp så vi ska orka det.

Vad tror du det slutar i kväll?

- Svårt att säga, jag tror det blir en tuff match men att vi vinner.

Vad vill du att det slutar i kväll?

- Ehm, vi har ögonen på fjärdeplatsen och ska vinna för att ta den. Och sen... ja, det är vad jag tänker på. 

Malmö FF tar 19.00 emot Syrianska i en match som visas i Canal Plus.