1 av 16
I Borås kunde Elfsborg fira tre poäng i premiären sedan Anders Svenssons två mål avgjort mot Djurgården. - Foto: Adam Ihse/Scanpix
2 av 16
Det var jubel på Borås Arena, trots att Djurgården var det bättre laget under stora delar av matchen. - Foto: Bildbyrån
Peter Nymann och Viktor Claesson i närkamp i Borås.
3 av 16
Peter Nymann och Viktor Claesson i närkamp i Borås. - Foto: Bildbyrån
Anders Svensson i luftduell mot djurgårdare.
4 av 16
Anders Svensson i luftduell mot djurgårdare. - Foto: Bildbyrån
I Göteborg blev det mållöst i "lill-derbyt" mellan GAIS och Häcken.
5 av 16
I Göteborg blev det mållöst i "lill-derbyt" mellan GAIS och Häcken. - Foto: Bildbyrån
Mervan Celik gjorde comeback i GAIS, men kunde inte fixa en seger åt klubben.
6 av 16
Mervan Celik gjorde comeback i GAIS, men kunde inte fixa en seger åt klubben. - Foto: Björn Larsson Rosvall /Scanpix
Det var mycket tufft spel. Här Häckens Oscar Lewicki mot GAIS Jakob Olsson.
7 av 16
Det var mycket tufft spel. Här Häckens Oscar Lewicki mot GAIS Jakob Olsson. - Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
Häckens nyförvärv Martin Ericsson debuterade på mittfältet.
8 av 16
Häckens nyförvärv Martin Ericsson debuterade på mittfältet. - Foto: Bildbyrån
GAIS fixstjärna Wanderson do Carmo lyckades inte heller göra mål.
9 av 16
GAIS fixstjärna Wanderson do Carmo lyckades inte heller göra mål. - Foto: Bildbyrån
I Sundsvall firade fansen återkomsten till allsvenskan på sitt eget sätt.
10 av 16
I Sundsvall firade fansen återkomsten till allsvenskan på sitt eget sätt. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix
Men gästande Kalmar fick skratta sist. Matchen slutade 1-0 till smålänningarna.
11 av 16
Men gästande Kalmar fick skratta sist. Matchen slutade 1-0 till smålänningarna. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix
GIF:s Kevin Walker och Kalmars Erik Israelsson i kamp om bollen.
12 av 16
GIF:s Kevin Walker och Kalmars Erik Israelsson i kamp om bollen. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix
13 av 16
GIF:s Johan Eklund var uppe och störde på en hörna, men blev mållös och senare även utvisad. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix
Ari Skulason och Sundsvall återvände till allsvenskan som förlorare.
14 av 16
Ari Skulason och Sundsvall återvände till allsvenskan som förlorare. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix
Skulason utmanas av flera Kalmarspelare.
15 av 16
Skulason utmanas av flera Kalmarspelare. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix
16 av 16
Daniel Mendes blev ensam målskytt på Norrporten Arena. Hans 1-0 kom i den 54:e minuten. - Foto: Robin Nordlund/Scanpix

Bildextra: Så var den allsvenska premiären

Tre matcher inledde årets allsvenska säsong denna lördag. Här får du det bästa i bilder från matcherna.