Här slår spelarna ut tänderna på domarna

För drygt en månad sedan misshandlades en holländsk domare till döds. Nu har ett ny tragisk domarattack inträffat i Chile.


MELIPILLA. En amatörmatch i Chile spårade fullständigt ur förra helgen. Lagen Baquedano och Pablo Lizama gjorde upp i en lokal cupfinal och fansen sprang gång på gång in på planen och blev alltmer hotfulla mot domaren. När domaren till slut beslöt sig för att blåsa av matchen på grund av den hetsiga stämning brakade helvetet lös enligt 101 Great Goals.

En spelare i Pablo Lizama sparkade ner huvuddomaren med en kraftfull spark i bröstet. Väl nere på marken sprang både fans och spelare fram och började sparka på den försvarslöse rättskiparen.

Som tur var lyckades flera spelare från Baquedano tillsammans att få bort förövarna. Utifrån filmen syns det att domaren knappt är vid medvetande. Även ena linjedomaren misshandlades svårt och förlorade flera tänder – något som han själv visar för kameran.  

Se ett klipp från matchen och överfallet men vi varnar för starka bilder. 


En hemsk händelse som för tankarna till den holländske domaren Richard Nieuwenhulzen som sparkades ihjäl av  tre fotbollsspelare i åldrarna 15 till 16 år för drygt en månad sedan

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!