Lördag 28 Maj
Stockholm

Amatörspelarens skräckskada – kan sila vatten genom kinden

Gary Hake skadade hakan i en nickduell – och fick en mindre smaklig skada. Varning för otäcka bilder.
1 av 2
Gary Hake skadade hakan i en nickduell – och fick en mindre smaklig skada. Varning för otäcka bilder. Foto: Faksimil/Youtube
Så kan det gå.
2 av 2
Så kan det gå. Foto: Faksimil / Youtube

Fotbollsskador kan vara riktigt otäcka. Men i den här videon har det hela nått en ny nivå, utanför planen. Amatörspelaren Gary Hake bjuder på något alldeles extra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gary Hake är en 35-årig amatörspelare i engelska Sheppey. Det är förståeligt om ni aldrig har hört talas om namnet. Det hade inte vi heller, men efter den här videon så kommer nog garanterat de flesta att lägga namnet på minnet. 

Hakes lag spelade mot Sheerness United FC när oturen var framme. Han kolliderade med en motståndare och slog hakan i gräset och fick på något konstigt sätt ett hål i hakan. Han berättar om skadan:

– Jag minns att jag hoppa upp för en nickduell, men är inte helt säker på vad som sen hände. Jag vet inte om det var en armbåge eller vad, men nästa sak jag minns är att det var blod överallt, säger han till The Sun.

Han säger att han fortsatte att spela de sista tio minuterna av den första halvleken efter ha pluggat igen hålet med vaselin.

– Jag tror att jag bara körde på adrenalin. Men sedan i halvtid insåg jag att det var lite värre och åkte till sjukhuset. Det är en gammal skada som jag fick för ungefär nio år sedan som öppnades upp igen. Men denna gång var det mycket värre.

Här kan ni se den absurda videon – och varning för riktigt vidriga bilder:

Kommentera
Kopiera länk
Dela