Amatörspelarens skräckskada – kan sila vatten genom kinden

Fotbollsskador kan vara riktigt otäcka. Men i den här videon har det hela nått en ny nivå, utanför planen. Amatörspelaren Gary Hake bjuder på något alldeles extra.


Gary Hake är en 35-årig amatörspelare i engelska Sheppey. Det är förståeligt om ni aldrig har hört talas om namnet. Det hade inte vi heller, men efter den här videon så kommer nog garanterat de flesta att lägga namnet på minnet. 

Hakes lag spelade mot Sheerness United FC när oturen var framme. Han kolliderade med en motståndare och slog hakan i gräset och fick på något konstigt sätt ett hål i hakan. Han berättar om skadan:

– Jag minns att jag hoppa upp för en nickduell, men är inte helt säker på vad som sen hände. Jag vet inte om det var en armbåge eller vad, men nästa sak jag minns är att det var blod överallt, säger han till The Sun.

Han säger att han fortsatte att spela de sista tio minuterna av den första halvleken efter ha pluggat igen hålet med vaselin.

– Jag tror att jag bara körde på adrenalin. Men sedan i halvtid insåg jag att det var lite värre och åkte till sjukhuset. Det är en gammal skada som jag fick för ungefär nio år sedan som öppnades upp igen. Men denna gång var det mycket värre.

Här kan ni se den absurda videon – och varning för riktigt vidriga bilder:

/
/
Senaste nytt

Norges galna premiärkross: 43–11

2 timmar sedan

United illa ute i CL – efter nytt poängtapp

igår 20:44
Manchester United lever farligt i Champions Leagues gruppspel. Den engelska storklubben tappade en tvåmålsledning borta mot Galatasaray. Efter 3–3 är ett avancemang nu allt längre bort.

Hagström covid-sjuk – missar Gällivare

igår 19:18
Skidstjärnorna Jonna Sundling, Linn Svahn, Frida Karlsson och William Poromaa har sedan tidigare testats positivt för covid-19.

Stjärnan missar Häckenmatchen

igår 18:24
Bayer Leverkusen-stjärnan Florian Wirtz missar Europa League-matchen mot Häcken på torsdagskvällen.

Klart: Sverige utslaget i OS-kampen

igår 18:06
Sverige är utslaget i kampen om att få vinter-OS och Paralympics 2030. Internationella olympiska kommittén (IOK) valde att gå vidare med Frankrike.

Fotbollsproffs och lagkompisar: Här är kärleksparen i handbollslandslaget

igår 17:34
En är fotbollsproffs, en är tränare och en tredje är lagkompisens bror. Här är kärleksparen i det svenska handbollslandslaget.