Skandalscenerna inför fotbolls-VM – firade målet med skottsalvor

Alla firar vi mål på olika sätt. Att skjuta med AK-47:or mitt bland hus och andra människor hör däremot inte till vanligheterna.


Med fyra veckor kvar till fotbolls-VM sprids nu ett klipp från värdnationen Brasilien.

Under en amatörmatch gör ett lag iklätt Brasiliens matchkläder mål på straff och då väljer vissa av åskådarna att fira på ett minst sagt speciellt sätt. Åskådarna, som även de har på sig landslagskläder, börjar skjuta upp i luften med AK-47:or.

Bryr sig inte märkvärt

Målfirandet sker alldeles intill planen i mer än en halv minut. Både hus och andra åskådare finns i närheten, men det stoppar dem inte från att skjuta. Ingen av de andra åskådarna verkar heller bry sig särskilt mycket om skottlossningen, utöver att den är högljudd.

Vi får väl hoppas att det är ett målfirande vi slipper inne på VM-arenorna i sommar.

Här är det märkliga målfirandet. OBS! Ljudet är väldigt högt.


/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

Rödin: "En jäkla revansch"

1 timme sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

1 timme sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

1 timme sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

2 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

3 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.