Bournemouth typ klara för Premier League – ordföranden flippar ur

Bournemouth firade stort när det blev klart att de är så gott som klara för Premier League. Speciellt deras ordförande.


Bournemouth är klara för Premier League nästa säsong, eller nästan i alla fall. Bournemouth ligger tre poäng och 19 plusmål före Middlesbrough när lagen har varsin match kvar att spela. Om inte Middlesbrough tar en storseger i sista matchen mot Brighton samtidigt som Bournemouth förlorar stort i deras sista match mot Charlton så går laget upp direkt, och Middlesbrough får kvala.

Bournemouths ordförande verkar säker på att Middlesbrough inte kan ta ikapp de 19 mål som skulle krävas och firar ordentligt med spelarna efter matchen. Och det kan man förstå. Det har gått fort för klubben som för bara sex år sedan låg i botten av Englands fjärdedivision.

Se den otroligt glada ordföranden Jeff Mostyn här:

Men man kan inte säga att Bournemouth inte förtjänade att gå upp. Laget toppar ligan i den offensiva statistiken. Defensiven får de däremot jobba lite på till nästa säsong.

Charlton passade på att skicka en skön hälsning till Bournemouth, att 19 plusmål är inget man kan lita på när man möter Charlton i sista matchen...

/
Kan Bournemouth hålla sig kvar i Premier League?
Tack för din röst!
Senaste nytt

45-åringen gör comeback – tävlar i Gällivare

1 timme sedan

Största förlusten i LeBron James NBA-karriär

2 timmar sedan
Los Angeles Lakers-stjärnan LeBron James har en lång och oerhört framgångsrik NBA-karriär. Men matchen mot Philadelphia 76ers vill han sannolikt bara glömma.

Segersviten sprack för Girona mot Atlethic Bilbao

2 timmar sedan
Girona hade fem raka segrar inför hemmamatchen i La Liga i fotboll mot Atlethic Bilbao. Då kom första poängförlusten sedan den 30 september. Matchen på måndagen på Estadi Montilivi slutade 1-1 (0-0).

AIK avgjorde mot Tingsryd i förlängningen

2 timmar sedan
Matchen i Hockeyallsvenskan mellan hemmalaget Tingsryd och gästande AIK var oavgjord vid full tid, 2-2. Först i förlängningen kom avgörandet, där bortalaget spikade segerresultatet, 3-2 (2-1, 0-1, 0-0, 1-0). Mathew Maione blev matchhjälte för AIK med sitt mål blott 37 sekunder in i förlängningen.

Willian tvåmålsskytt när Fulham vann

3 timmar sedan
Fulham vann mötet med Wolverhampton hemma med 3-2 (1-1) på måndagen i Premier League i fotboll.

Bologna avgjorde i andra halvlek mot Torino

3 timmar sedan
Bologna vann hemmamatchen i Serie A mot Torino på måndagen. Matchen slutade 2-0 (0-0) efter att Bologna avgjort matchen i andra halvlek.