Det brasilianska försvaret hade ingen bra dag.
1 av 6
Det brasilianska försvaret hade ingen bra dag. - Foto: BILDBYRN / Action Images

Tyska stjärnans hån på årsdagen av krossen

Igår var det exakt ett år sedan Brasilien åkte på den tyngsta förlusten i deras stolta fotbollshistoria. Och det ska de tydligen inte få glömma.

Alla minns matchen. Värdnationen Brasilien skulle möte Tyskland i semifinalen av VM, men ingenting gick som det skulle för brasilianarna. Efter 30 minuter stod det 5–0 till Tyskland och Brasilien var ett land i sorg.

I den andra halvleken kunde tyskarna gå upp i den 7–0-ledning innan Oscar reducerade i matchens sista minut. David Luiz grät i intervjun efter matchen.

Igår var det exakt ett år sedan det hände, och Thomas Müller, som gjorde matchen första mål då, passade på att påminna alla om det, genom att ladda upp den här bilden på Instagram:

Bildkälla: Instagram

Alla tyckte däremot inte att det var så trevligt av Müller, som senare tog ner bilden och laddade upp den här i stället:

Tyskland skulle tillslut vinna hela turneringen efter att Mario Götze avgjort mot Argentina i finalens förlängning.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.