- Foto: tt bild

Allsvensk spelare gripen efter vilt slagsmål – fångades på film

Tre personer, varav en aktiv spelare i Allsvenskan, greps natten till måndagen efter ett dramatisk slagsmål i centrala Stockholm. De hela fångades på film.


En allsvensk fotbollsspelare och två andra män är nu misstänkta för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Den mycket våldsamma händelsen som ska ha inträffat på Stureplan i Stockholm i natt filmades.

Enligt Expressen ska de tre männen ha blivit utkastade från en nattklubb. En film som just nu sprids visar hur en man attackerar går till attack mot två väktare. Den misstänkte fotbollsspelaren släpptes på måndag morgon, men misstankarna kvarstår.

– Alla tre ska vara hörda. Det är våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd, säger kammaråklagaren till Expressen.

"Vi har just nu knapphändig andrahandsinformation om att eventuellt en spelare är inblandad i något som krävt närvaro av polis. När vi får bekräftad förstahandsinformation kommenterar jag eller sportchefen givetvis", säger vd:n för den allsvenska klubben till Expressen.

Se filmen HÄR (extern länk)

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare NHL-spelare till Tre Kronor

Anklagar domaren – fick 41 miljoner visningar

Tre uteblivna straffar fick Nottingham Forest att rasa mot VAR-domaren och anklaga honom för att vara supporter till bottenkollegan. Inlägget på sociala medier har fått över 41 miljoner visningar och Premier League väntas straffa klubben för anklagelserna.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

1 timme sedan
Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.

Allt om Cristiano Ronaldos barn: Namn, ålder och sonen Angel

2 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har i dag fem barn med olika kvinnor. Nyheter24 har tagit en titt på vad svenskarna undrar mest om fotbollsspelaren och hans familj.

Tvingas tävla i "Saudi" för att kvala in till OS

idag 14:06
Saudiarabiens nya bordtennissatsning kan avgöra vilka svenskar som får åka till OS i Paris. Stjärnorna riskerar både böter och missade rankningspoäng om de inte vill tävla i landet med bristande mänskliga rättigheter. Det är fullt rimligt att ifrågasätta, säger Anton Källberg.

Nadal kan avsluta karriären med Borg som ledare

idag 13:40
Rafael Nadal ställer upp för Europalaget i Laver Cup i september med Björn Borg som kapten. Det kan bli den spanska tennisikonens sista tävling i karriären.