Det ska ha skett efter ett rött kort.
Det ska ha skett efter ett rött kort. - Foto: Bildbyrån

Spelaren sköt ihjäl domare efter rött kort – jagas av polis

Efter det röda kortet hämtade spelaren sin pistol.


Det var i en match i Argentina som domaren César Flores visade ut en spelare efter en tuff tackling. Spelaren gick då och hämtade en pistol från sin ryggsäck och sköt domaren i huvudet, nacken och bröstet.

– Allt hände under matchens gång, säger en polistalesman enligt Mirror.

Mannen ska även ha skjutit en annan spelare i bröstet innan han lämnade platsen. Den spelaren, vid namn Walter Zárate, ska dock ha överlevt skottet.

Spelaren söks nu av polis, skriver Mirror.

– Vi vet inte vad som hände med domaren, men spelaren blev arg och gick och hämtade sin pistol och dödade honom, säger polistalesmannen enligt Mirror.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

3 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

3 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.