Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ungdomsledare hånade en 15-årig kvinnlig domare – föll i tårar

- 22/03/2016, 12:46 -
Ungdomsledare i Gais och Öis skällde ut domare. OBS: Domaren på bilden är inte personen i artikeln.

Ungdomsledare i Gais och Öis skällde ut domare. OBS: Domaren på bilden är inte personen i artikeln.

Bildbyrån

Under en ungdomsturnering i Göteborg skällde och hånade Gais och Öis-ledare ut en 15-årig domare. I publiken skreks det även könsord riktat mot den kvinnliga domaren.

I helgen anordnades det en ungdomsturnering i Göteborg för flickor och pojkar i 15-årsålder där bland annat Gais och Örgryte deltog i. Även domarna skulle vara unga och oerfarna men detta stoppade ändå inte ledare och personer i publiken till att verbalt attackera den 15-åriga domaren skriver Götebors-Posten, GP.

"Domarjävel", "sämsta domaren jag sett" och könsord ska ha skrikits mot inte bara den 15-åriga domaren utan även andra domare i turneringen under både en Örgryte och Gais-match.

Den unga domaren ska till sist ha fått nog och lämnat planen samtidigt som hon ska ha sagt till turneringens domaransvarige, Niclas Tidblom att hon inte ville döma något mer.

– Det var jobbigt. De skrek att jag var dålig och seg och att de inte ville att jag skulle fortsätta döma. Så då ville jag åka hem, säger hon till GP.

Under gårdagen uttalade sig både de berörda klubbarna och fördömde situationen.

Är föräldrar för involverade i sina barns idrotter?