Wayne Rooney och kompani lyckades inte knipa segern i EM-premiären.
1 av 4
Wayne Rooney och kompani lyckades inte knipa segern i EM-premiären. - Foto: Bildbyrån
Harry Kane, England. Mållös mot Ryssland.
2 av 4
Harry Kane, England. Mållös mot Ryssland. - Foto: Bildbyrån
Stade Velodrome, skådeplatsen i Marseille.
3 av 4
Stade Velodrome, skådeplatsen i Marseille. - Foto: Bildbyrån
Raheem Sterling och Aleksandr Kokorin i duell.
4 av 4
Raheem Sterling och Aleksandr Kokorin i duell. - Foto: Bildbyrån

Englands mardröm i premiären – tappade segern på tilläggstid

England tog ledningen i den andra halvleken i EM-premiären mot Ryssland och såg ut att gå mot en viktoria. Men ett par minuter in på tilläggstiden var mardrömmen ett faktum och Ryssland fixade krysset.

Det pratas som brukligt mycket om England inför varje mästerskap. Inget undantag den här gången när Roy Hodgson förfogar över en väldigt ung trupp.

England gick in i turneringen mot Ryssland under söndagskvällen och skapade mängder av målchanser första timmen av matchen. Det dröjde till matchminut 73 innan dödläget bröts. Tottenham-spelaren Eric Dier klev fram och satte dit en väldigt läcker frispark.

Det såg länge ut att bli en premiärtriumf för England – men på tilläggstid skickade Ryssland in en chansboll i straffområdet som stångades in. Denis Glushakov var siste ryss på bollen.

Matchen slutade 1-1.

/
Går England hela vägen i EM?
Tack för din röst!

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.