Så blir du en fotbollsfru – här är 5 tips som fungerar

Hur träffar man den rätta? Och hur blir man en fotbollsfru? Ett snyggt Instagram-konto eller en utekväll, kan vara lösningen.


Det kanske räcker med den rätta Instagram-bilden eller bara den rätta dansklänningen och en kväll på stan, så kanske du går hem med en fotbollspelare. Så här träffade i alla fall några av de största, svenska fotbollsspelarna sina flickvänner.

Instagram-metoden

I en intervju med Café förra året berättar mittfältsstjärnan Oscar Hiljemark om hur han träffade sin fästmö Elin Wass. Han kom av en slump in på hennes Instagramkonto och blev genast förälskad, han gillade en bild men fick inget tillbaka. Men han gav inte upp och efter ett tag skickade han ett meddelande till henne på Facebook. I dag är paret förlovade och bor ihop i Italien.

Det perfekta Instagramflödet är en bra början på jakten efter din perfekta fotbollspelare. HiljemarkInstagram: elinwass

Festival-metoden

Landslagsstjärnan Victor Nilsson Lindelöf träffade sin Maja Nilsson 2013 på Summerburst. ”Efter det skrev jag till honom på Facebook och resten är historia”, skriver hon på sin blogg. I dag bor paret ihop i Benfica och är mer förälskade än någonsin.

På med gummistövlarna och dina snyggaste jeans-short, så kanske din drömprins också gömmer sig i folkmassan på festivalen. LindelöfInstagram: majaenilsson

Håll alla dina dörrar öppna-metoden

Ludwig Augustinsson träffade sin flickvän för första gången på gymnasiet men har sagt till Aftonbladet att det tog ett år innan de blev ett par. ”Vår historia om hur det gick till sparar vi till efter bröllopet”, säger Augustinsson. Kan detta också vara en sagohistoria som har med sociala medier att göra?

Det är just på gymnasiet det kan börja, så uteslut aldrig någon man vet aldrig vad det kan leda till. Inget är heller sötare än en mysig ungdomskärlek. AugustinssonInstagram: ludwigaugustinsson

Party-metoden

Zlatan Ibrahimovic såg sin Helena för första gången på Café Opera i Stockholm, men det var inte förrän paret mötes i Malmö som det sa klick. Ibrahimovic skriver i sin bok att Helena var som Tony Montana fast i kvinnoversion, när hon körde omkring i sin sportbil på Malmös gator.

Ha en tuff attityd och din bästa partyklänning så kommer han få upp ögonen för dig. ZlatanochHelenaTT

Gottegris-metoden

AIK:s före detta målvakt Patrik Carlgren, träffade sin flickvän Charlotte Frithiofsson på en glassbar. Paret har nu flyttat till Danmark då Carlgren börjat spela för FC Nordsjælland och på Instagram postas det lyckliga parbilder.

Vi alla gillar glass, ett besök på sötstugor är inte att avråda. Carlgren Instagram: charlottepira

Så, om du vill ha en rik och snygg fotbollsspelare så kan det vara ett bra tips att ha ett riktigt snyggt Instagram-flöde, hänga på klubbar, glassbarer, eller bara ha lite tur. Lycka till!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du bli en fotbollsfru?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Xabi Alonso nobbar Liverpool

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

1 timme sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.