Ronaldos ex: Jag hittade hans sex-sms

- 08/10/2008, 16:25 -

Cristiano Ronaldos förra flickvän talar nu ut.

Manchester Uniteds stjärna Ronaldo är en fara för kvinnor. Nu avslöjar den förra flickvännen Nereida Gallardo att han skickade sexmeddelanden till andra tjejer. Under förhållandet var hon ständigt misstänksam. Det verkade som om Ronaldo jämt flirtade vilt med andra kvinnor via sms. Till slut fick hon det bekräftat. Gallardo hittade nämligen riktigt heta sms på fotbollshunkens mobil.

– Under tiden vi var tillsammans så tittade jag på hans mobil. Och jag fick en överraskning. Meddelandet var på spanska! Den andra kvinnan var spansk, säger hon enligt The Sun.

Att Ronaldo har en stor förkärlek till spanska eller latinamerikanska kvinnor är uppenbart. Nyheter24 har tidigare skrivit om det brasilianska bombnedslaget Fernanda som stjärnan under flera år dejtade i smyg. Men i det förhållandet var det Ronaldo som fördes bakom ljuset. Fernanda sålde nämligen kokain och sin egen kropp när stjärnan inte såg på.

Olyckligtvis för den gamla flickvännen Gallardo tatuerade hon in Ronaldos initialer på sin vrist. Något som hon ångrar nu, skriver The Sun.

– Jag ska ta bort den, min mamma arbetar hos en hudläkare som tar bort tatueringar. Han ska ta bort den, säger Gallardo.

På lördag spelar den otrogne hunken mot Sverige på Råsunda.

Skrivet av: