Ronaldo dejtar prostituerad

Den brasilianska Fernanda säljer både kokain och sig själv till den som kan betala. Ett liv som hon varit noga med att dölja för Ronaldo.


Manchester United stjärnan Cristiano Ronaldo har sedan år tillbaka dejtat den brasilianska skönheten Fernanda i smyg. Vad han inte vet är att Fernanda bjuder ut sin kropp till fler än bara Ronaldo. För dryga 5 500 kronor per timme kan du också få lite myspys med den bystiga Fernanda. En källa avslöjar nu till News of the World att Fernanda dolt den mörka sanningen.

–Fernanda tycker om Cristiano väldigt, väldigt mycket och har dejtat honom i hemlighet i flera år. Hon berättade för mig att de har haft sex ett tag nu – men hon visste hela tiden att hon aldrig skulle vara hans nummer ett, säger hon till tidningen.

Trots brasilianskans tycke för Ronaldo stoppar det inte henne från att vara intim med andra. Eller vem som helst för den delen, som kan betala. En wallraffare från News of the World har bevis. Fernanda gjorde mycket mer än att bara klä av sig in på bara mässingen. Hon sålde även två gram kokain till wallraffaren. Hon erbjöd sig också att delta i en trekant med en tjeckisk prostituerad.

Enligt News of the World finns den promiskuösa Fernanda på minst fem olika eskortsajter.

– Jag älskar sex och kokain. Jag blir vild när jag tar kokain, fast på ett bra sätt, säger en uppspelt Fernanda till den utsände wallraffraren.

Nu återstår att se om Ronaldo fortsätter att umgås med Fernanda efter avslöjandet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.

Lycksele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

"Resultat efter trafikkontroll på Burträskvägen, Tjärn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

1 timme sedan
Att arbeta på Ica innebär att du dagligen möter kunder från landets alla hörn och kanter. Och ibland får bevittna saker du inte trodde att du skulle.

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

1 timme sedan
Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

1 timme sedan
De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.