Ronaldo älskar renrakat

Stjärnans förra flickvän talar ut om Ronaldos extrema skönhetsfixering.


Cristiano Ronaldos förra flickvän Nereida Gallardo har tidigare berättat om fotbollstjärnans otrohet. Men nu avslöjar hon fler hemligheter. Enligt Gallardo ska Ronaldo vara en riktigt utseendefixerad kille som spenderar många timmar framför spegeln.

– Han vill ha sin kropp len och kunde till och med använda hårborttagningskräm. Han använde också fuktighetskrämer för hela kroppen, minst två gånger om dagen, säger Nereida.

Stjärnans hem är fullt av siffran 7 både på dörrar och bord. Men självfixeringen stannar inte där. Ronaldo har låtit sätta upp speglar i hela huset för att alltid kunna titta på sig själv.

– Hans hus är fullt av speglar så att han alltid kan se sitt ansikte. Han älskar att titta på sig själv och leka med sitt hår. Ibland brukade han till och med be mig att platta håret åt honom, menar hon.

Trots att Ronaldo verkar rätt macho på plan så avslöjar Gallardo att han i själva verket är en riktig fegis. När förhållandet tog slut dumpade han Gallardo via sms.

– Han är en fegis som inte kunde göra slut öga för öga, säger Nereida, enligt News of the World.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.