Fredag 14 Maj
Stockholm

Här hånas Ronaldos mamma

Ronaldos mamma kan nu stoltsera med titeln hackkyckling.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Cristiano Ronaldos mamma Dolores Aveiro har nog långt kvar innan hon kan ge alla heta fotbollsfruar en rejäl match när det snackas dagens outfit. I alla fall om vi konsulterar den brittiska tabloiden News of the world. De är vansinnigt upprörda och ägnar spaltmeter åt att häckla mamma Ronaldo. Men anledningen är i grund och botten inte mammans sinne för kläder. Dolores har bara blivit slagpåse när hämd ska utkrävas efter Ronaldos uttalande om att han inte är så förtjust i engelska kvinnor.

– Jag föredrar portugisiska kvinnor, spanjorskor, brasilianskor...jag gillar verkligen öststatstjejer också, sa Ronaldo i intervjun som nu sprids som en löpeld på Youtube.com.

Ronaldos fans ser uttalandet som ett svek. Vad är det för fel på brittiska tjejer?

–Det sägs ju att män blir tillsammans med kopior av sina mödrar. Stämmer det så får Cristiano se upp. Om någon av hans blivande flickvänner skaffar sig såna där brontolår så kan hon knäcka Ronaldo totalt, säger ett fan till News of The World.

Och Ronaldos mamma får ta smällen. Mammans kritstrecksrandiga shorts anses vara för korta, väskan är för dyr (nästan 30 000 kronor...), benen för stabbiga, tröjan för tacky, läderkepsen för knasig och skorna för små.

News of the Worlds moderedaktör Lynne McKenna skräder inte heller orden.

–Några meter tyg till hade behövts för att skyla benen, säger hon bitskt.

VIDEO: Här är klippet som driver britterna till vansinne

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela